Vyhľadávanie:

Víťazná séria sa skončila

Víťazná séria sa skončila

Hádzanárska extraliga mužov pokračuje už zápasmi v skupinách. Košičania hrajú spolu s Prešovom, ŠKP Bratislava s Hlohovcom v A skupine, v ktorej sa cez víkend hrali zápasy 6. kola tejto fázy. Hádzanári 1. MHK Košice majú zatiaľ na svojom konte 11 bodov a v tabuľke im patrí druhá priečka. So stratou dvoch bodov sú za vedúcim Prešovom, ktorý v sobotu uplynulého týždňa víťazstvom 30:23 ukončil päť zápasovú víťaznú sériu Košičanov.

Predtým sa hádzanári 1. MHK Košice po viac ako dvojmesačnej prestávke prezentovali na domácej palubovke v troch stretnutiach za sebou. Vo všetkých zvíťazili, keď postupne zdolali čerstvého držiteľa Slovenského pohára Tatran Prešov 33:28, vyhrali nad ŠKP Bratislava 34:28 a rozdielom dvadsiatich gólov zdolali Hlohovec 40:20.

Extraligová domáca premiéra sa vydarila najmä staronovému trénerovi nášho tímu Jánovi Hruščákovi. Po východniarskom derby v Prešove i napriek prehre ocenil tréner odhodlanie hráčov hrať s favorizovaným súperom vyrovnanú partiu. V prvom polčase sa im to aj darilo, ale po zmene strán domáci šnúrou šiestich gólov získali rozhodujúci náskok.

Po tejto prehre budú mať naši hádzanári opäť šancu naštartovať ďalšiu víťaznú sériu, hoci v najbližších dvoch kolách budú hrať na palubovke svojich súperov. V Bratislave a v Hlohovci, kde už v tejto sezóne vyhrali a určite sa budú chcieť opäť predstaviť v tom najlepšom svetle.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...