Vyhľadávanie:

Vytrvalci začínajú v Blažiciach

Vytrvalci začínajú v Blažiciach

Koncom februára a začiatkom marca už tradične organizujú v Blažiciach na 16 km trati vytrvalostný beh Olšavskou dolinou, ktorý bude 4. ročníkom Memoriálu Dr. Pavla Ruščáka. Týmto behom každoročne otvárajú novú sezónu v rámci Východoslovenskej veľkej ceny vytrvalcov, na ktorej sa zúčastňujú aj bežci z BK Steel Košice.

Organizátori pripravili tohtoročný, v poradí už 32. ročník behu na nedeľu 4. marca so štartom o 13. hodine pred kultúrnym domom za účasti bežcov z Maďarska, Poľska, Ukrajiny a Slovenska. Súťažiť sa bude v štyroch kategóriách mužov a v dvoch kategóriách žien. Víťaz hlavnej kategórie získa okrem vecnej aj finančnú odmenu päť tisíc korún a za prekonanie traťového rekordu je vypísaná odmena tri tisíc korún. Pre pretekárov i priaznivcov tohto bežeckého podujatia pripravili organizátori autobus s odchodom do dejiska štartu o 11. hodine z Námestia osloboditeľov v Košiciach. Autobus zastaví aj na ceste oproti OC Bajkal na Sídlisku Nad jazerom.

Bližšie informácie o podujatí poskytne prezident OŠK Blažice Dušan Štefáni na telefónnom čísle 0905 830 731.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...