Vyhľadávanie:

Za správnu odpoveď odmena

Za správnu odpoveď odmena

Radi čítate a vzdelávate sa? Alebo čítate pre radosť? Nové knihy si môžu kúpiť traja vyžrebovaní zamestnanci, ktorí sa zapojili do kvízu o Štipendijnom programe USSK.

Dalibor Boldižár z DZ Teplá valcovňa

Blanka Perešová z IT

Igor Horňák z DZ Zušľachťovne a obalová vetva

Všetci odpovedali správne. Áno, spoločnosť U. S. Steel Košice podporuje v štúdiu na vysokých školách a univerzitách talentovaných študentov od roku 2004.

Odvtedy sme udelili 452 štipendií a výberový proces pre nový akademický rok 2023/2024 práve prebieha. Posledný termín na zaslanie prihlášky a všetkých povinných príloh je do 31. augusta. Kritériá a detaily sú zverejnené na intranete aj internete: https://www.usske.sk/sk/komunita/stipendijny-program.

Celkovo sa do kvízu zverejneného v článku Sú mladí, talentovaní a chcú študovať zapojilo 67 zamestnancov. Traja vyžrebovaní získavajú poukážky v hodnote 30 eur na nákup v kníhkupectve Panta Rhei. Stačí si ich vyzdvihnúť na Vonkajších vzťahoch, č.d. 105. Srdečne blahoželáme!

Ilustračné foto: freepic.com

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...