Vyhľadávanie:

Energetici medzinárodne

Energetici medzinárodne

Silne obsadený Medzinárodný turnaj v halovom futbale odborových mužstiev hutníckych podnikov, ktorý sa uskutočnil 10. novembra v športovej hale v Třinci po prvýkrát, privítal aj zástupcov zo spoločnosti U. S. Steel Košice. Zo Slovenska boli účastníkmi turnaja okrem našej ZO OZ METALURG DZ Energetika aj futbalisti zo ZO OZ KOVO Železiarne Podbrezová. Z Chorvátska to bol CMC Sisak, z Poľska CMC Zawiercie a z Českej republiky mužstvá ZO OS KOVO VP Frýdek - Místek, HM Ostrava, Energetika Mittal Steel Ostrava, Vítkovice Steel Ostrava a Třinecké železárny Třinec.

Doterajšie štyri ročníky zorganizoval CMC Zawiercie a po jeho vzore sa Třinecké železiarne rozhodli zorganizovať svoj prvý ročník. "Vždy keď začína niečo nové, alebo sa koná niečo po prvý raz, zainteresované okolie príslušnej udalosti musí počítať ako s možnosťou opakovania či pokračovania, tak aj s možnosťou ukončenia," zdôraznil vo svojom úvodnom slove pri oficiálnom otvorení turnaja Ján Moder, podpredseda Dozornej rady TŽ Třinec.

Potom sa začali už samotné stretnutia podľa vopred dohodnutých pravidiel a vyžrebovania. Naši reprezentanti v prvom stretnutí vyhrali nad Vítkovicami 7:2 a o postup do semifinále ich čakal súper CME Zawiercie z Poľska, ktorý bol doteraz trojnásobným víťazom týchto turnajov. Po vyrovnanom stretnutí naši s týmto celkom prehrali 4:6, ktoré sa opäť stalo celkovým víťazom turnaja. Cenné skúsenosti, ktoré naši chlapci nazbierali v zápasoch v hale s inými pravidlami aj s inou loptou, dávajú predpoklad, že v budúcnosti môžu byť úspešnejší. Z celkového počtu deväť mužstiev sme skončili na 5. mieste. Aj touto cestou sa chcem našim chlapcom poďakovať za obetovanie svojho voľného času v prospech reprezentácie našej spoločnosti.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...