Vyhľadávanie:

Inšpirovala ich pestrosť farieb

Inšpirovala ich pestrosť farieb

Výhercovia si prevzali ceny

Malí „kreatívci“, výhercovia súťaže organizovanej úsekom Predaj a marketing počas tohtoročného podujatia Family Safety Day, si v stredu 27. augusta prevzali ceny. Organizátori sa rozhodli udeliť dve prvé, dve druhé a jedno tretie miesto, po výhry si do U. S. Steel Košice prišli traja z piatich pozvaných úspešných autorov názvov pre radiátor Korad s obrázkom. Ceny výhercom, ktorých sprevádzali rodičia, odovzdal obchodný riaditeľ pre radiátory Ján Seman. Jedno z dvoch prvých miest obsadil Lukáš Radomský, ktorý pre radiátor vymyslel názov Color Korad. „Ani som netušil, že vyhrám,“ komentoval svoj úspech budúci siedmak počas stretnutia. Na firemnom dni otvorených dverí sa zúčastnil, ako prezradil pre Oceľ východu, po prvý raz. „Bolo to celkom dobré, prídem aj nabudúce.“

A ako sa dopracoval k názvu pre radiátor? „Bol farebný, preto Color,“ odvetil stroho. Sedemročná Veronika Onderková a päťročný Riško Trembecki sa na mene pre radiátor – Dúha – vzácne zhodli a obchodníci im za ich nápad prisúdili druhé miesto. „Názov sme vymysleli podľa toho, že bol farebný,“ uviedli deti, ktoré si aj takmer po dvoch mesiacoch po Family Safety Day radi spomínajú na kolotoče, preliezačky a nafukovaciu prekážkovú dráhu.

Výhercovia a ocenení, ktorí sa doteraz o výhry neprihlásili, môžu tak urobiť na oddelení Predaj radiátorov KORAD, budova Predaja, 3. poschodie, č. d. 310, Vstupný areál U. S. Steel. Tel. kontakt: 3-4604, 3-4669, 3-4522. Zoznam výhercov a ocenených uverejnila Oceľ východu v č. 15/20. 7. 2016.        

 

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...