Vyhľadávanie:

Potrebujeme všetky dobré nápady a myšlienky

Potrebujeme všetky dobré nápady a myšlienky

Na obede s prezidentom vybraní zamestnanci Zušľachťovní a Expedície

Vybraní zamestnanci z divíznych závodov Zušľachťovne a Expedícia prijali pozvanie prezidenta spoločnosti Davida H. Lohra na spoločný obed, ktorý sa uskutočnil minulý týždeň v stredu 14. júna 2006. Medzi prezidentových hostí na kus neformálnej reči prišli aj viceprezidenti Martin Pitorák a Richard E. Veitch a generálny manažér pre valcovne Lawrence P. Welsh.

Prezidentovi hostia

Miroslav RAGAN, predák pozinkovacej linky č. 3
Do spoločnosti nastúpil v roku 1988. Začínal v prevádzke Pozinkovacie linky, kde pracuje dodnes. Bol operátorom i hlavným operátorom, od konca roka 2005 je predákom PZ 1, 2. V súčasnosti je zaradený na PZ 3. Príkladným plnením pracovných povinností a aktívnym prístupom k riešeniu problémov, vyplývajúcich z jeho pracovného zaradenia, patrí medzi najlepších zamestnancov prevádzky. Pod jeho vedením zmena dosahuje trvalo kvalitné výsledky.

Daniel STAROŇ, predák dynamolinky 1, 2
Hutníkom je od roku 1976, kedy nastúpil na PR - Laboratórium dynamolinky, kde pracoval dva roky. Od roku 1978 bol peciarom dynamolinky 1, 2 a od roku 1991 pôsobí ako predák dynamolinky 1, 2. Dlhodobou praxou, cieľavedomým a zodpovedným prístupom k práci je príkladom pre ostatných zamestnancov. Získané dlhoročné skúsenosti odovzdáva svojim mladším kolegom.

Ján ŠUPALA, predák PDL
Zamestnancom spoločnosti je od roku 2004. Pracuje na pozícii operátor výstupu PDL 1. Po štyroch mesiacoch od svojho nástupu, zásluhou pracovnej disciplíny a profesnej zdatnosti, sa stal predákom linky. Zmena B pod jeho vedením dosahuje vynikajúce výsledky v oblasti bezpečnosti práce (bez úrazu), aj v oblasti kvality.

Dušan HORŇÁK, predák kontižihárne 1, 2
V spoločnosti pracuje od roku 1964. V súčasnosti vykonáva funkciu predáka kontižíhacích liniek 1 a 2. Je skúseným zamestnancom s dlhoročnou praxou. Je spoľahlivý, v kolektíve obľúbený, v svojej profesii na vynikajúcej odbornej úrovni. Zmena pod jeho vedením podáva veľmi dobré výkony, čo prispieva k dobrým výsledkom strediska aj celej prevádzky.

Štefan PAVLÍK, operátor hlavného pultu 2ST
V roku 1976 začínal na deliacich linkách, ale podstatnú časť zo svojej praxe venoval dvojstolicovému tandemu. Pracoval vo všetkých pozíciách a niekoľko rokov aj ako predák 2ST. Teraz je operátorom hlavného pultu 2ST. Je vždy ochotný pomôcť dobrou radou a svoje bohaté teoretické vedomosti a praktické skúsenosti odovzdáva mladšej generácii.

Slavomír LÁSKA, predák pocínovacej linky č. 2
Do železiarní nastúpil v roku 1998, konkrétne do elektrolytickej pocínovne č. 1 ako operátor cínovania. Bol pri spúšťaní novej pocínovacej linky č. 2 v roku 2003 a svoje skúsenosti odovzdával novým, ešte neskúseným operátorom. V súčasnosti pracuje ako predák. Aktívne sa podieľa na realizácii projektov v oblasti bezpečnosti práce. Výsledkami v oblasti kvality a produktivity je pre ostatných zamestnancov linky príkladom. Má dobré organizačné schopnosti, je komunikatívny a je výraznou oporou pri riešení a odstraňovaní problémov na výrobnom agregáte.

Ondrej FECÍK, hlavný operátor
chemického úseku
V spoločnosti pracuje od roku 1982, začínal ako prevádzkový zámočník v DZ Koksovňa. O štyri roky prestúpil do DZ Doprava, kde pracoval ako automechanik. V roku 1996 začal vykonávať profesiu hlavný operátor chemického úseku v DZ Studená valcovňa. Robí ju doteraz. K svojej práci pristupuje zodpovedne, dôsledne si plní svoje pracovné povinnosti a trvalo dosahuje pozitívne pracovné výsledky. Aktívne sa zapája do riešenia problémov a pridelené úlohy efektívne rieši.

Tomáš NAMEŠPETRA, elektrikár opravár
Brány podniku prekročil v roku 1965, rok pracoval v DZ Teplá valcovňa, neskôr v prevádzke Valcovacie trate SVa ako elektrikár opravár. Rovnakú pozíciu zastáva už sedemnásty rok v elektroúdržbe 2ST a KŽ. Svedomito si plní zadané úlohy a je vzorom pre svojich kolegov. Je vždy ochotný pomôcť dobrou radou a svoje bohaté teoretické a praktické vedomosti získané počas 41-ročnej praxe odovzdáva mladšej generácii. Je aktívnym členom speváckeho zboru Karpathia, kde získal mnohé ocenenia ako sólista.

Jozef KORÁN, inšpekčný zámočník
V spoločnosti pracuje od roku 1966. Už celých 40 rokov sa venuje údržbárskej činnosti. Svojimi nadobudnutými skúsenosťami a zručnosťou prispel nielen ku kvalite výroby dynamo plechov výmenou pôvodných pecných valcov za valce s keramickým nástrekom, ale v roku 2002 aj k zvýšeniu výroby dynamoliniek, a to zvýšením účinnosti chladenia pásu. Trvalo dosahuje vynikajúce pracovné výsledky a je príkladom pre ostatných zamestnancov.

Štefan BENDŽÁK, prípravár vsádzky - palič
Do Teplej valcovne nastúpil v roku 1974 ako viazač - nakladač. V pracovnej pozícii prípravár vsádzky - palič pracuje od roku 2000. Výsledky jeho práce sú dlhodobo nadpriemerné, prístupom k práci je príkladom pre spolupracovníkov. Počas celej doby zamestnania v prevádzke Expedícia TVa jeho práca prevyšuje požiadavky a nároky na pridelené miesto. V kolektíve je obľúbený, motivuje aj ostatných spolupracovníkov k dobrým výkonom.

Milan MIŠINSKÝ, prípravár exportu
Začínal v Studenej valcovni v prevádzke expedícia v roku 1979 ako viazač - nakladač. V súčasnosti je prípravárom exportu. Presadzuje otvorenú komunikáciu a je si vedomý významu tímovej práce. Pri plnení zverených úloh vysoko prekračuje očakávania. V kolektíve je obľúbený a vysoko akceptovaný za svoj prístup k ľuďom. Ochotne sa oboznamuje s novými metódami, postupmi a uplatňuje ich na svojom pracovisku.

Anna NAGYOVÁ, skladníčka
V spoločnosti pracuje od roku 1969. Počas svojej dlhoročnej práce si svedomito plní pracovné povinnosti a je vzorom pre ostatných. Príkladne sa stará o bezproblémový chod RVB. Je veľmi zodpovedná, spoľahlivá, všetky úlohy plní vo vysokej kvalite a aj nad rámec svojich povinností. Je vždy ochotná pomôcť, má bohaté teoretické a praktické vedomosti a skúsenosti. V kolektíve je veľmi obľúbená, svojím zodpovedným prístupom k práci je vždy príkladom pre všetkých ostatných pracovníkov a hlavne mladšiu generáciu.

Ján KOLLÁR, predák prípravy expedície PZ, DN
V železiarňach pracuje od roku 1989. Preukazuje dlhodobo nadpriemerné výsledky pri plnení pracovných úloh. Je príkladom pri plnení pracovných povinností vo všetkých kľúčových spôsobilostiach a svojím osobným príkladom vedie kolektív k nadštandardným výkonom. V kolektíve je obľúbený a vysoko akceptovaný za svoj korektný prístup k ľuďom. Ochotne sa oboznamuje s novými metódami, postupmi a uplatňuje ich na svojom pracovisku. Aktívne sa zapája do riešenia problémov za účelom hľadania efektívnejších metód na dosiahnutie cieľa.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...