Vyhľadávanie:

Poznáme prvých finalistov Talent Night 2006

Poznáme prvých finalistov Talent Night 2006

V pondelok 19. júna 2006 sa v Estrádnej sále Jumbo centra v Košiciach začali výberové kolá Talent Night 2006, ktoré potrvajú až do štvrtka tohto týždňa. Ako prví sa porote, ktorej predsedal známy choreograf, režisér a scenárista Ján Ďurovčík, predstavili a o postup do finále zabojovali súťažiaci v kategórii tanec. Na pódiu, od rána až do popoludnia, predviedlo svoje umenie dovedna 31 tanečných súborov, klubov i jednotlivcov. Z nich do semifinále postúpilo dvanásť a potom do užšieho výberu päť. Ako konštatoval pred vyrieknutím konečného verdiktu Ján Ďurovčík, rozhodnúť o víťazoch nebolo jednoduché.

Do finále Talent Night 2006, ktoré sa uskutoční 6. septembra, postupuje hip-hopová tanečnica Aron Tesfaye, tanečný pár Richard Szilagyi a Silvia Kozáková a tanečný súbor TST. Za svoj vynikajúci výkon na kastingu dostali príležitosť účinkovať v slávnostnom galaprograme ako hostia Tanečné štúdio S a Tanečný klub Trend. Finalistov v kategórii tanec vám predstavíme v budúcich vydaniach Ocele východu.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...