Vyhľadávanie:

Hlasujte za svojho favorita

Hlasujte za svojho favorita

Po dvoch úspešných ročníkoch projektu Športová osobnosť Košíc (ŠOK) bude i prvá februárová sobota roku 2012 patriť všetkým priaznivcom športu, špičkovým športovcom a ich skalným fanúšikom. V priestoroch hotela Doubletree by Hilton sa 4. februára stretne elita košického športu, aby opäť oslávila dosiahnuté športové úspechy, ocenila najlepších spomedzi seba a užila si večer plný dobrej nálady okorenený štipkou napätia.

Keďže rok 2012 je v športovom svete predovšetkým rokom Olympijských hier v Londýne, organizátori by na galavečer radi pozvali ako čestného hosťa niektorého z našich úspešných olympionikov. Kto nakoniec prijme toto pozvanie a oslávi s košickými športovcami ich úspechy, je zatiaľ tajomstvom. Už teraz je však známe, že hudobným headlinerom večera bude skupina No Name, na čele s vynikajúcim spevákom i rekreačným bežcom Igorom Timkom.

Tak ako vlani i predvlani, aj v tomto roku sa najúspešnejší športovci, bývalí športovci či funkcionári, ale i mladé športové talenty Košíc budú vyhlasovať v troch kategóriách. V hlavnej kategórii TOP 10 členovia Košickej športovej akadémie nominovali týchto desať športovcov: Katarína Bérešová (atletika), Jaroslav Horváth (kulturistika), Jakub Kačeňák (zápasenie), Lucia Kupčíková (basketbal), Martin Mazák (hádzaná), Peter Nižný (vodné pólo), Jozef Pollák (orientačný beh), Rastislav Solár (kulturistika), Ján Tabaček (ľadový hokej) a Ladislav Tóth (kickbox). V druhej kategórii Športová legenda sú laureátmi ŠOK 2011 Anton Frolo (hádzaná), Karol Gumán (vzpieranie) a Anton Švajlen (futbal). V tretej kategórii Športová nádej boli nominovaní Tomáš Jurčo (ľadový hokej), Viktória Pillárová (karate) a Viliam Vanta (kickbox). Utajené však zostáva meno Absolútneho víťaza ŠOK 2011. Kto ním napokon bude, sa verejnosť dozvie až počas samotného vyvrcholenia projektu na slávnostnom galavečere. Víťazkou prvého ročníka ankety za rok 2009 sa stala atlétka Dana Velďáková, o rok neskôr zvíťazil hokejista Peter Bartoš. A ešte jedno miesto ostáva voľné. Keďže šport je najmä o jeho fanúšikoch, i oni majú možnosť zvoliť si svojho víťaza za rok 2011 v kategórii ŠOK FAN. V prvom ročníku najviac hlasov získala in-line korčuliarka Monika Veselá, vlani to bola fitneska Jana Kolbaská.

Od štvrtka 1. decembra 2011 organizátori spustili aj internetové hlasovanie, prostredníctvom ktorého majú všetci fanúšikovia jedinečnú možnosť prideliť svoj hlas obľúbenému športovcovi a pomôcť mu tak k zisku titulu v kategórii ŠOK FAN. Urobiť tak môžu do 31. decembra 2011, keď bude internetové hlasovanie zastavené. Aj víťaz tohto hlasovania si cenu prevezme v sobotu 4. februára 2012 počas slávnostného galavečera spojeného s Plesom košických športovcov. Kto sa zapojí do hlasovania, bude zaradený do žrebovania o dva lístky na tento jedinečný večer plný športových hviezd. Pre jednoduchý prístup k hlasovaniu, kliknite na odkaz: www.sportovaosobnost.sk.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...