Vyhľadávanie:

Hokejový šampionát USSK už 9. januára 2012

Hokejový šampionát USSK už 9. januára 2012

Športové aktivity železiarov v novom roku

Zamestnanci U. S. Steel Košice odštartujú svoje športové aktivity v budúcom roku už 9. januára 2012. Práve vtedy sa tromi zápasmi Doprava - Teplá valcovňa, Energetika - Vedenie a Radiátory a rúry - Vysoké pece + Vulkmont začne už 45. ročník hokejových majstrovstiev USSK. Na ľade v Steel aréne bude o Pohár prezidenta spoločnosti bojovať dvanásť mužstiev, ktoré organizátori vyžrebovali do dvoch skupín. Hrať sa bude každý s každým v skupinách a prví štyria účastníci postúpia do štvrťfinále. Finále sa uskutoční v nedeľu 5. februára 2012, keď bude známy nový majster USSK v ľadovom hokeji. Prvenstvo z uplynulého ročníka šampionátu budú obhajovať hokejisti z Oceliarne.

V sobotu 21. januára 2012 sa na Kojšovskej holi bude konať prvá časť XVI. ročníka zimnej olympiády, beh na lyžiach. Druhá časť, preteky v obrovskom slalome detí i dospelých, preteky v snouborde a Detský zimný karneval, sa uskutočnia na Jahodnej v sobotu 11. februára 2012. Organizátori podujatí veria, že Kalendár zimných športov ponúknutý v dostatočnom predstihu umožní, aby sa naši zamestnanci mohli na spomínané športové aktivity včas pripraviť a hlavne zúčastniť sa.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...