Vyhľadávanie:

Čas na predloženie projektu máte už len do štvrtku 10. marca

Čas na predloženie projektu máte už len do štvrtku 10. marca

Dokážete sa spojiť v miestnej komunite pre spoločný cieľ a priniesť niečo prospešné v oblasti aktivít pre deti a mládež, ochrany životného prostredia či zvýšenia bezpečnosti v ktorejkoľvek oblasti života?

Šancu uspieť majú hlavne projekty, ktoré do prípravy a realizácie zapoja lokálne neziskové organizácie, miestnu samosprávu i miestnych podnikateľov. Jedným z kritérií je aj aktívna účasť jedného či viacerých zamestnancov U. S. Steel Košice a jej dcérskych spoločností. Na projektový zámer môžete získať finančnú podporu až do výšky 3 000 EUR. Celkovo sa v programe Spoločne pre región 2022 na podporu komunitných projektov prerozdelí 30 000 EUR.

Výzva s kritériami programu, formulár žiadosti a všetky povinné prílohy sú dostupné na webe https://www.usske.sk/sk/komunita/spolocne-pre-region

Nájdete tam aj kontakty, kde môžete svoje projektové zámery konzultovať a odstrániť tak prípadné nedostatky pred samotným zaslaním projektu.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...