Vyhľadávanie:

Cena predsedu KSK M. Duľovi

Cena predsedu KSK M. Duľovi

Trinástim jednotlivcom a kolektívom Košického samosprávneho kraja (KSK) odovzdal v pondelok, 17. decembra, na slávnostnom zasadnutí Zastupiteľstva KSK v Kongresovom centre v Rožňave župan KSK Zdenko Trebuľa ceny KSK a ceny a plakety predsedu KSK. Medzi ocenenými bol aj predseda Rady odborov OZ METALURG U. S. Steel Košice Mikuláš Duľa, ktorý si prevzal Cenu predsedu KSK za zásluhy o rozvoj Košického samosprávneho kraja.

Mikuláš Duľa, ako predseda RO OZ M, sa pričinil o rozvoj bezpečnosti práce, predovšetkým o zvyšovanie povedomia v oblasti bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci. Má osobnú zásluhu na motivácii stoviek zástupcov zamestnancov, ktorí sa aktívne zapojili do tvorby a implementácie programov zameraných na skvalitňovanie pracovného prostredia a uplatňovanie bezpečných pracovných postupov, ale aj do charitatívnych finančných zbierok na nákup zdravotníckej techniky pre špecializované zdravotnícke zariadenia s regionálnou pôsobnosťou. Podporoval aj bezpríspevkové darcovstvo krvi a rozvoj športových aktivít zamestnancov, obyvateľov košického regiónu.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...