Vyhľadávanie:

Chcete vyhrať vstupenky na Art Film Fest?

Chcete vyhrať vstupenky na Art Film Fest?

Po dvojročnej pauze sa do nášho mesta vracia najstarší a najväčší slovenský filmový festival Art Film Fest, ktorý sa uskutoční v dňoch 16. – 23. júna 2023.

Filmoví fanúšikovia sa môžu tešiť na viac ako 130 projekcií hraných a krátkych filmov, ktoré sa budú premietať v rozličných kinosálach v Košiciach (Kunsthalle,  Kulturpark, kiná Veritas a Úsmev a v amfiteátri).

V programe nebudú chýbať dve súťažné sekcie – Medzinárodná súťaž hraných filmov Modrý anjel a Medzinárodná súťaž krátkych filmov, ako aj divácky a médiami obľúbené ceremoniály odovzdávania čestných cien Hercova misia a Zlatá kamera.  Špeciálnu spomienku venujú organizátori in memoriam jedinému prezidentovi Art Film Festu Milanovi Lasicovi.

Tento rok sa medzinárodný filmový festival Art Film Fest, ako dlhoročný partner SFÚ, rozhodol pripraviť aj špeciálnu programovú sekciu s názvom 60 rokov Slovenského filmového ústavu. Diváci festivalu budú mať jedinečnú príležitosť pozrieť si na filmovom plátne reštaurované filmy velikánov slovenskej kinematografie Karla Plicku, Eduarda Grečnera, Petra Solana, Martina Hollého, Ela Havettu a Viktora Kubala.

Cenu Hercova misia si tento rok prevezmú dámy - Zdena Studenková (v piatok 16. júna na slávnostnom ceremoniáli a v sobotu 17. júna 2023 pred zrakmi návštevníkov festivalu na Dolnej bráne) a Eva Holubová (vo štvrtok 22. júna 2023 na Dolnej bráne, aj počas slávnostného vyhlásenia výsledkov).

Festival finančne podporila spoločnosť U. S. Steel Košice.

Ak sa zapojíte do našej súťaže a správne odpoviete na jednoduchú súťažnú otázku, môžete vyhrať Cinepass  (festivalovú vstupenku). Vyžrebujeme troch z vás, ktorí získajú dve 8-dňové, dve 3-dňové a dve 1-dňové permanentky, ktoré vám umožnia vstup na všetky verejné festivalové projekcie festivalu, pokiaľ sa zmestíte do kapacity danej sály.

Výhercov vyžrebujeme v utorok 13. júna 2023.

Všetky podrobnosti a program nájdete na stránkach festivalu:

Art Film Fest (Medzinárodný filmový festival AFF)  

CINEPASS

Titulná snímka:

Na tomto festivale mal v minulosti premiéru aj digitálne reštaurovaný film Ľalie poľné.

Súťažná otázka: 

Musíte sa prihlásiť

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...