Vyhľadávanie:

Company Day pre našich zákazníkov

Company Day pre našich zákazníkov



Spoločnosť U. S. Steel Košice na Medzinárodnom strojárskom veľtrhu 2015 v Brne

Tento týždeň sa od 14. do 18. septembra koná v Brne Medzinárodný strojársky veľtrh 2015. Moravská metropola otvorila svoje brány už 57-raz pre vyše 1500 vystavovateľov z celého sveta, ktorí podnikajú nielen v strojárstve, ale aj v elektrotechnickom priemysle a medzi prezentujúcimi nechýbajú ani hutnícke firmy.

Spoločnosť U. S. Steel Košice pripravila rovnako ako vlani počas prvého dňa veľtrhu pre svojich zákazníkov tzv. Company Day. Na spoločenský večer, ktorý sa tentoraz konal v priestoroch zrekonštruovanej reštaurácie Pivovarská Starobrno, prišlo stotridsať zástupcov našich obchodných partnerov prevažne z Českej republiky, ale i z ďalších krajín. Išlo o popredných výrobcov automobilov, obalového materiálu či bielej techniky, ktorých dopĺňali reprezentanti zo servisných centier a rôzni distribútori. Obchodníkov reprezentovali kolegovia z útvaru Predaj a marketing na čele s viceprezidentom Christianom Kornom. Na úvod hostí privítal prezident U. S. Steel Košice Scott D. Buckiso: "Na domácich trhoch ste pre nás veľmi dôležitými partnermi a vďaka vám môžeme rásť. Všetci ste súčasťou našej stratégie. Našim záväzkom je aj naďalej vám dodávať najkvalitnejšie výrobky a služby tak, aby ste sa mohli rozvíjať aj vy. Chcel by som sa vám všetkým poďakovať, že ste dnes prišli."

Spoločenský večer sa niesol v znamení rozhovorov a diskusií s našimi zákazníkmi, ktorí toto podujatie hodnotia veľmi pozitívne. Company Day je totiž skvelou príležitosťou na posilnenie obchodných vzťahov.


Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...