Vyhľadávanie:

Crown hodnotil kvalitu našich plechov

Crown hodnotil kvalitu našich plechov



Vo štvrtok 3. septembra navštívila U. S. Steel Košice skupina nákupcov zo spoločnosti Crown Holdings Inc. Na pôde našej firmy zorganizovali tzv. Quality Review Meeting, ktorého cieľom bolo zhodnotenie kvality našich výrobkov, ale i celkovej spolupráce. Míting sa uskutočnil v zasadačke budovy vonkajších vzťahov za prítomnosti zástupcov obchodnej skupiny generálneho manažéra predaja pre priemysel Júliusa Langa a generálneho manažéra pre Technický servis zákazníkom USSE Viliama Gašpara. Skupinu nákupcov spoločnosti Crown viedol senior viceprezident sourcing John Clinton zo Škótska.

Súčasťou návštevy nášho významného zákazníka, ktorý je popredným výrobcom obalov pre potravinársky priemysel, bola aj exkurzia do vybratých výrobných prevádzok. Po mítingu sa išli pozrieť na teplú širokopásovú trať v divíznom závode Teplá valcovňa a potom ich kroky smerovali do studenej valcovne, kde s pristavili pri 5-stolicovom tandeme. Exkurziu zavŕšili prehliadkou obalovej vetvy. "Zástupcovia spoločnosti Crown vyjadrili veľkú spokojnosť s progresom v oblasti kvality našich plechov. Okrem toho sa pozitívne vyjadrili aj o výrobných procesoch či servise, ktorý ponúkame," priblížil pocity hostí hlavný obchodný manažér predaja pre pocínované plechy Zdeno Petrík.


Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...