Vyhľadávanie:

Ďakujeme za pomoc USSK

Ďakujeme za pomoc USSK

Rok 2007 viac ako iný čas je príležitosťou zamyslieť sa nad hodnotami a významom našich skutkov. Zároveň je to príležitosť vyjadriť obdiv a uznanie za skutky, ktoré v období komercie a konzumu poukazujú na trvalé hodnoty bytia spoločnosti. Pocit solidarity, sociálneho cítenia a humanizmu nie je o dávaní, ale o pomoci tým, ktorí to potrebujú pri svojom úsilí byť, prežiť, rozvíjať sa a spolupracovať.

Mám tú česť, ako účastník akcií, sledovať, aké subjekty a aktivity U. S. Steel Košice podporuje. Väčšinou sú to detské domovy, nemocnice, nákup techniky pre zdravotnícke zariadenia, mimoškolská záujmová činnosť mladých alebo iné. Vždy sú to však zmysluplné a užitočné aktivity napomáhajúce úsiliu iných.

Medzi takéto inštitúcie patrí aj naša Stredná priemyselná škola hutnícka v Košiciach na Alejovej ulici. Vyjadrujeme poďakovanie prezidentovi Davidovi H. Lohrovi, členom vedenia spoločnosti a všetkým zamestnancom podniku U. S. Steel Košice.

V mene našej školy a žiakov ďakujem všetkým za morálnu pomoc, spoluprácu v rámci výchovno-vzdelávacej činnosti, činnosti v občianskom združení Hutník a pri rozvíjaní kvality štúdia v našej škole. S radosťou sme vítali účasť pracovníkov podniku na odborných a spoločenských akciách školy. Sme vďační prezidentovi Davidovi H. Lohrovi za jeho veľkorysosť a solidaritu pri poskytovaní finančnej podpory pre zabezpečenie podmienok na všestranný rozvoj osobnosti našich žiakov.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...