Vyhľadávanie:

Majstri na MS

Majstri na MS

DPMK
Víťazné mužstvo DPMK Košice, ktoré vyhralo v súťaži trojíc. V hornom rade zľava Martin Perun, tréner Jaroslav Žigala a Patrik Perun. V podrepe vľavo Ján Brutovský, vedľa neho striedajúci hráč Matej Varga.

V uplynulých dvoch týždňoch vyvrcholila sezóna nohejbalistov slovenským šampionátom jednotlivcov, dvojíc i trojíc. Hráči majstrovského celku DPMK Košice, ktorých hlavným reklamným partnerom je U. S. Steel Košice, si opäť počínali pri nízkej sieti veľmi dobre.

Na majstrovstvách Slovenska dvojíc a trojíc, ktoré sa konali v Košiciach, si prvenstvo v súťaži dvojíc vybojovali bratia Martin a Patrik Perunovci, aj druhú priečku získali nohejbalisti DPMK Forrai s Brutovským.

V súťaži trojíc si zlato vybojovala trojica M. Perun, P. Perun a Brutovský. Na slovenskom šampionáte jednotlivcov v Revúcej znova dominovali hráči z košického dopravného podniku. Vo finále vyhral Chovan nad Novosadom z Hlohovca 2:1 na sety a aj tretie miesto putovalo do Košíc. Bronz získal Forrai, ktorý zdolal Tomčišáka z Humenného 2:0.

Po majstrovstvách bola známa nominácia reprezentantov Slovenska, ktorí budú štartovať na MS v Prostějove. O nominácii nám reprezentačný tréner Vladimír Strojný, ktorý je zamestnancom U. S. Steel Košice, povedal: " Na blížiaci sa svetový šampionát, ktorý zorganizujú v Českej republike, boli nominovaní ôsmi hráči. Piati z DPMK Košice, menovite bratia Perunovci, Brutovský, Forrai a Chovan, Tomčišák z Humenného, Ifka z Hlohovca a Makara, ktorý hrá za Šacung Praha. Táto osmička sa zíde na dvojdňovom sústredení v Košiciach a po ňom sa presunieme do dejiska majstrovstiev sveta do Prostějova."

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...