Vyhľadávanie:

Uskutočnila sa konferencia RO OZ METALURG U. S. Steel Košice

Uskutočnila sa konferencia RO OZ METALURG U. S. Steel Košice

Konferencia
Predsedkyňa ZO OZ METALURG v Teplej valcovni Marta Kováčová diskutuje s riaditeľom pre bezpečnosť a hygienu USSK Milanom Ondášom. Uprostred viceprezident pre výrobu Scott C. Pape.

Za účasti 116 delegátov (98,3-percentná účasť) a 37 hostí sa v Jumbo centre v Košiciach uskutočnila konferencia Rady odborov OZ METALURG U. S. Steel Košice. Odborári, medzi ktorých zavítal i predseda OZ METALURG Róbert Kulik, hodnotili svoju činnosť za obdobie od ostatnej konferencie v roku 2004. Správu o činnosti rady odborov predniesol jej predseda Mikuláš Duľa.

V prvej časti rokovania sa prítomným prihovoril i prezident U. S. Steel Košice Christopher Navetta. Poďakoval sa zamestnancom za vynikajúci rok 2004 a dobré výsledky prvého štvrťroku tohto roku. Spoločnosť, uviedol, sa neustále zlepšuje, čo sa prejavuje vo všetkých šiestich oblastiach podnikania. Ako aj pri iných príležitostiach, aj medzi odborármi apeloval na bezpečnosť práce.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...