Vyhľadávanie:

Prázdny
Prázdny

Vianočný koncert

Prázdny

BENEFIČNÝ VIANOČNÝ KONCERT U. S. STEEL KOŠICE

 

 

Benefičný Vianočný koncert
U. S. Steel Košice

Termín: 13. december 2019 o 19.00 hod.

Miesto: Štátne divadlo Košice

Účinkovali: operný spevák Marián Lukáč, Veronika Rabada, klavírny virtuóz Jozef Hollý, Adam Ďurica, Tereza Mašková, deti z detského domova a centra pre deti a rodiny, orchester Štátneho divadla Košice, diriguje Karol Kevický, detský spevácky zbor Zvonček
Moderátorka: Jarmila Hargašová Lajčáková

Prázdny

Charitatívne odkazy Vianočného koncertu


U. S. Steel Košice kontinuálne a dlhodobo podporuje tých, ktorí sú na pomoc iných odkázaní.
Vyvrcholením sponzorských aktivít spoločnosti je už tradične vianočný koncert.

Podpora detských domovov a centier pre deti a rodiny

Spoločnosť U. S. Steel Košice podporuje detské domovy a centrá pre deti a rodiny na východnom Slovensku už 19 rokov.

Deti píšu svoje želania na kartičky prianí, ktoré im zamestnanci spoločnosti na Vianoce plnia. Stromčeky prianí si našli svoje pevné miesto v ich srdciach a mnohí z nich považujú za samozrejmosť, že okrem svojich vlastných detí, potešia na Vianoce darčekom aj dieťa z detského domova.

Počas koncertu si symbolické šeky od Nadácie U. S. Steel Košice v hodnote 7 500 € prevzalii riaditelia Detského domova sv. Klementa Hoffbauera v Podolínci Štefan Straka a Centra pre deti a rodiny Košice – Uralská Jana Funderáková.

Symbolický šek v hodnote 2 000 € si na koncerte prevzala zástupkyňa Domova na polceste v Košiciach Stela Ochodnická. Šeky im odovzdala správkyňa Nadácie U. S. Steel Košice Slávka Tvrdoňová.

podpora rodín zamestnancov,
ktoré sa ocitli v zložitej životnej situácii

Desať rodín, to je desať rôznych príbehov, desať neľahkých osudov. Niektoré sa museli vysporiadať so smrťou najbližšieho človeka, ďalšie bojovali s ťažkou chorobou niektorého z rodičov, starali sa a starajú o vážne choré dieťa.
Priviesť ich na iné myšlienky, poskytnúť priestor na príjemné a pekné zážitky, aj to je zmyslom projektu Sme s vami v pravý čas, ktorý  spoločnosť U. S. Steel Košice realizuje už ôsmy rok. Okrem toho každá rodina dostane na záver roka jednorazovú finančnú podporu vo výške 2 000 €.

Vo filmovej dokrútke počas vianočného koncertu sme spoznali príbeh rodiny Martina Čoltka.
V roku 2020 sú do projektu zaradené rodiny: Petra Moižiša, Mariána Čoltka, Roberta Andrášiho, Ladislava Baloga, Anny Čírovej, Vratislava Vámoša, Igora Koščáka, Jaroslava Bočkoríka a Jozefa Boritáša.

Dobrovoľníctvo v U. S. Steel Košice
a podpora Centra pre deti a rodiny Košice - Hurbanova

Firemné dobrovoľníctvo je už mnoho rokov súčasťou aktivít U. S. Steel Košice zameraných na podporu komunity. Najväčším podujatím sú Dni dobrovoľníkov – Hutníci pre Košice, ktoré firma organizuje od roku 2007.  Spoločnosť U. S. Steel Košice získala za zapájanie zamestnancov do dobrovoľníckych aktivít Cenu Via Bona Slovakia 2008.

Už niekoľko rokov hutníci aktívne pomáhajú aj v Centre pre deti a rodiny Košice –    Hurbanova. V dokrútke sa pozrieme na dobrovoľnícke aktivity hutníkov v tomto roku a samozrejme nevynecháme ani Hurbanovu.

Riaditeľka centra Silvia Komorová si priamo na koncerte prevzala symbolický šek – výťažok z predaja lístkov v hodnote 3 230 €. Symbolický šek jej odovzdal  Mikuláš Šulek, za zamestnancov, ktorí si kúpili lístok na tento koncert.

Vyhlásenie výsledkov dobrovoľnej finančnej zbierky medzi zamestnancami U. S. Steel Košice

Zamestnanci spoločnosti U. S. Steel Košice podporia v tomto roku Urologickú kliniku UNLP Košice.

Symbolický šek z tradičnej koncoročnej dobrovoľnej zbierky v hodnote 24 027, 62 € odovzdala zástupcovi prednostu urologickej kliniky Miroslavovi Ilášovi zamestnankyňa U. S. Steel Košice Katarína Dittelová.

Prezident U. S. Steel Košice a predseda Správnej rady Nadácie U. S. Steel Košice James Bruno podporil aktivitu zamestnancov a odovzdali Miroslavovi Ilášovi šek za Nadáciu U. S. Steel Košice v hodnote 60 000 €.

 

Prázdny

Mimoriadna podpora mestu Prešov

 

Prezident spoločnosti U. S. Steel Košice oznámil vo svojom príhovore na koncerte aj mimoriadnu podporu z Nadácie U. S. Steel Košice pre mesto Prešov, ktoré postihla 5. decembra 2019 tragédia, ktorú spôsobil výbuch plynu v bytovke. Nadácia U. S. Steel Košice podporí mesto Prešov sumou 25 000 €.

 

Prázdny

Všetci obdarovaní na Benefičnom Vianočnom koncerte dostali od Nadácie
U. S. Steel Košice a zamestnancov spoločnosti spolu 147 258 €.

Hlavný organizátor:

usske_logo

Mediálny partner:

ocel_logo copy

Novinky z komunity

V I A N O Č N Ý   K O N C E R T

KONATKT

Iveta Falatová

Organizátorka podujatia

  +421 55 673 5237

  ifalatova@sk.uss.com

Marianna Belušková

Organizátorka podujatia

  +421 55 673 0426

 mbeluskova@sk.uss.com

Ako môžeme pomôcť vašej firme rásť?

Pri záujme o spoluprácu nám neváhajte napísať správu. Budeme Vás obratom kontaktovať s konkrétnou ponukou.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...