Vyhľadávanie:

Vakcíny proti chrípke sú už dostupné

Vakcíny proti chrípke sú už dostupné

Prichádza sezóna očkovania proti chrípke. Očkovanie proti chrípke počas pandémie COVID19 je vysoko odporúčané najmä u rizikových skupín obyvateľstva. Toto očkovanie je dlhodobo osvedčené a je to jediný spôsob, ako zabezpečiť dôslednú ochranu najmä u seniorov a chronicky chorých pacientov ako aj každého, kto chce chrániť seba a svojich blízkych.

Ideálny čas na očkovanie proti chrípke je október – začiatok decembra. Očkuje sa pacient, ktorý nemá podozrenie z ochorenia COVID-19 a nemá príznaky ochorenia COVID-19. Očkovanie proti chrípke je možné aplikovať s aspoň 14-dňovým odstupom od očkovania proti ochoreniu COVID-19.

Vakcíny proti chrípke sú už dostupné v ambulanciách všeobecných lekárov na Poliklinike na Vstupnom areáli U. S. Steel Košice. Očkovaciu látku proti chrípke hradia zdravotné poisťovne pre všetkých bez doplatku pacienta. Využite preto možnosť zaočkovania aj proti chrípke a v prípade záujmu kontaktujte svojho všeobecného lekára.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...