Vyhľadávanie:

Absolventská prax vo fabrike sa už začala

Absolventská prax vo fabrike sa už začala

Deväťdesiat mladých ľudí, absolventov stredných škôl s technickým zameraním i vysokoškolákov z Technickej univerzity v Košiciach, absolvuje počas leta  v prevádzkach U. S. Steel Košice absolventskú prax. Ďalší päťdesiati posilnia v priebehu prázdnin rady kolegov v dcérskych spoločnostiach.

„Všetci z nich prešli výberom, ktorý sme uskutočnili v máji tohto roku. Záujemcov bolo veľa, uprednostnili sme uchádzačov z partnerských stredných škôl, najmä Strednej odbornej školy Košice-Šaca, Strednej odbornej školy železničnej v Košiciach, elektrotechnickej i dopravnej priemyslovky, Technickej univerzity v Košiciach a tiež deti zamestnancov spoločnosti. Každý musel spĺňať stanovené kritériá pre výkon absolventskej praxe v našej spoločnosti a v júni absolvovať  vstupnú  zdravotnú prehliadku a školenia z požiarnej ochrany i bezpečnosti pri práci,“ informoval Richard Durkáč z náboru a výberu útvaru generálneho manažéra pre zabezpečenie a rozvoj ľudských zdrojov.

Absolventská prax v U. S. Steel Košice sa pre stoštyridsať mladých ľudí začala 2. júla a potrvá do 15. septembra 2018. Pre tých, ktorí sa na pracoviskách huty dobre zapíšu, je tu potenciálna možnosť dostať z firmy pracovnú ponuku.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...