Vyhľadávanie:

Aby boli šťastné a veselé, musia byť bezpečné

Aby boli šťastné a veselé, musia byť bezpečné

Sviatky sú predo dvermi

December je dlhodobo najkritickejším mesiacom z pohľadu bezpečnosti práce a výskytu závažných úrazov v našej firme. Aj preto sa vedenie spoločnosti rozhodlo zorganizovať v piatok 15. decembra akciu zameranú na šírenie osvety medzi zamestnancami. Prezident Scott Buckiso a ďalší topmanažéri  už od skorého rána čakali pri bránach na zamestnancov prichádzajúcich na rannú zmenu, aby im zaželali pokojné Vianoce a tiež aby im pripomenuli, že je potrebné pracovať najmä bezpečne. Ľuďom rozdávali kartičky Stop, zastavím prácu a ponúkali ich horúcim čajom, kávou i čokoládami. „Robím vo fabrike 31 rokov, ale niečo také som tu ešte nezažil. Je to milé a potešilo ma to,“ povedal pre Oceľ východu Jozef Gajdoš z DZ Oceliareň a ranné prekvapenie na bráne ocenili aj ďalší hutníci, medzi nimi tiež Teodor Janočko z moriacich liniek.

„Chceli sme sa poďakovať zamestnancom firmy za ich prácu a zdôrazniť potrebu bezpečnosti aj počas týchto predsviatočných dní. V minulosti sme v tomto období vo firme zaznamenali viacero vážnych aj smrteľných úrazov a preto je dôležité, aby si každý zachoval plnú pozornosť a mohol tak stráviť Vianoce so svojou rodinou a priateľmi,“ povedal nám generálny manažér pre bezpečnosť, hygienu a REACH Mark Salo. Dodal, že pre neho aj pre ďalších členov vedenia podniku bolo potešením stretnúť zamestnancov firmy prichádzajúcich na rannú zmenu, i tých čo odchádzali po nočnej a zaželať im pokojné a šťastné Vianoce.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...