Vyhľadávanie:

Atraktívna previerka hokejistov

Atraktívna previerka hokejistov

Hokejisti
Podobne ako v uplynulej sezóne, aj v tomto prípravnom období hráva útok našich odchovancov v osvedčenom zložení. Zľava Dravecký, Bulík a Jenčík.

V rámci letnej prípravy na novú extraligovú sezónu hrávajú hokejisti HC Košice už od 29. júla prípravné zápasy na ľade. V prvých štyroch priateľských stretnutiach sa predstavili domácim fanúšikom v Košiciach, ktorí si v hojnom počte našli cestu na štadión v Čermeli. Boli totiž zvedaví na nové posily, ktoré budú v nastávajúcej sezóne obliekať bielo-modrý dres HC.

Košičania začali domácu sériu prípravných zápasov v súboji so Žilinou, nad ktorou zvíťazili 2:0 (1:0, 1:0, 0:0) gólmi Bartoša a Laža. Potom prišla plánovaná atraktívna previerka s účastníkmi českej extraligy Vsetínom, Třincom a Vítkovicami. S týmito súpermi odohrali tri zápasy v priebehu štyroch dní, čo bola pre hráčov poriadna "fuška". Hoci mužstvo je stále v štádiu hľadania sa a ešte sa len zohráva, v utorok 2. augusta naši po veľmi dobrom výkone deklasovali Vsetín 5:0 (2:0, 3:0, 0:0), keď 2 góly strelil Vantroba, po jednom pridali Sabol, Bartoš a Bombic. Pre defenzívu je vynikajúcou vizitkou to, že v úvodných dvoch stretnutiach Košičania neinkasovali ani gól. Každý zápas bez inkasovaného gólu totiž dvíha sebavedomie hráčov.

Lenže táto prognóza sa nenaplnila v stredu 3. augusta, kedy zverenci trénerov Dušana Gregora a Miroslava Marcinka v treťom prípravnom zápase prehrali s Třincom 1:3 (0:0, 0:2, 1:1). Autorom jediného gólu nášho tímu bol Lipiansky. V piatok 5. augusta zavŕšili hokejisti HC Košice previerku s českými súpermi súbojom s Vítkovicami, nad ktorými vyhrali 2:1 (1:0, 1:1, 0:0). Autormi gólov domácich boli Kledrowetz a Bartoš. Včera po našej uzávierke odohrali Košičania ďalší zápas doma s Popradom a od zajtra budú štartovať na turnaji Rona Cup v Trenčíne.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...