Vyhľadávanie:

Autobusy štartujú o pol hodinu skôr

Autobusy štartujú o pol hodinu skôr

V sobotu sa na Jahodnej uskutoční tretia časť Zimnej olympiády zamestnancov U. S. Steel Košice

Vyše tristo pretekárov sa prihlásilo do súťaží jubilejného X. ročníka zimnej olympiády v zjazdovom lyžovaní a v snouborde, ktoré sa uskutočnia v sobotu 18. februára 2006 na Jahodnej. Upozorňujeme pretekárov, že štart autobusov z parkoviska pred Spoločenským pavilónom bude ráno už o 7.00 hodine a nie o 7.30 h., ako to bolo pôvodne uverejnené v organizačnom zabezpečení olympiády.

Už o 7.30 h. sa začnú preteky VIII. ročníka v obrovskom slalome detí našich zamestnancov, ktoré sa do miesta štartu dopravia so svojimi rodičmi individuálne. O 9.00 hodine sa po znelke uskutoční slávnostný ceremoniál otvorenia tejto časti zimnej olympiády so všetkými olympijskými poctami, vztyčovaním vlajok, zapálením ohňa i sľubom pretekárov. O 9.20 h. odštartujú snoubordisti. Po nich sa od 10.00 h. začne na vedľajšom miernejšom svahu VI. ročník Detského zimného karnevalu s rôznymi súťažami a atrakciami, prehliadkou karnevalových masiek i vyhodnotením súťaže detských kresieb.

Pripomíname rodičom detí, ktoré nestihli kresby odoslať do redakcie Ocele východu do 10. februára, nech ich prinesú priamo na karneval a odovzdajú organizátorom. Deti by mali znázorniť svoje predstavy z nasledovného motta karnevalu: "Lyže, sane deti vzali, na Jahodnú utekali. Na karneval prídeš? Akou maskou budeš?". Pre troch najlepších malých maliarov sú pripravené hodnotné ceny. Hlavnou výhrou bude 10-dňový pobyt v letnom detskom tábore. Štart prvého pretekára v olympijskom obrovskom slalome, ktorý pretekári absolvujú v dvoch kolách, bude o 10.30 h. Vyhlasovanie výsledkov a odovzdávanie cien trom najlepším v každej vekovej kategórii sa uskutoční tesne po skončení pretekov obrovského slalomu.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...