Vyhľadávanie:

Bežci na Kojšovku

Bežci na Kojšovku

V sobotu 3. marca sa uskutoční zimná olympiáda v behu na lyžiach

Keďže tohtoročná zima sa k lyžiarom na východe Slovenska zachovala macošsky, organizátori zimnej olympiády jej chcú i napriek zložitým snehovým podmienkam tuho vzdorovať. Pôvodný termín bežeckých lyžiarskych pretekov 27. januára museli zrušiť a súťaž preložiť na prvý marcový týždeň s tým, že bežkári budú v bielej stope XI. ročníka zimnej olympiády U. S. Steel Košice bojovať na Mlynkách v sobotu 3. marca.

Lenže ani tam nie sú vhodné snehové podmienky a tak sa po rokoch vraciame do bežeckého areálu na Kojšovskej holi. Tam sa uplynulú sobotu 24. februára uskutočnili bežecké lyžiarske preteky Košická lyža. Bežecký okruh je skvele pripravený a snehové podmienky pre túto súťaž dobré. Preto sa organizátori touto cestou obracajú na všetkých účastníkov bežeckej časti zimnej olympiády, aby do 2. marca do 12. hodiny opakovane potvrdili e-mailom na adrese: rfedak@ sk.uss.com (Roman Fedák) svoju účasť na pretekoch. Je potrebné uviesť meno, priezvisko, osobné číslo, a text: áno, potvrdzujem účasť v behu na lyžiach.

Overenie si prihlášky bude možné po uzávierke na Intranete: Šport-Zimná olympiáda-Beh na lyžiach. Odchod autobusu je z parkoviska pri Spoločenskom pavilóne, Trieda SNP 61 v sobotu, 3. marca ráno o 7.30 hod. Slávnostné otvorenie bežeckých pretekov na Kojšovskej holi sa uskutoční o 9.30 hod. a štart pretekov je naplánovaný na 10. hodinu.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...