Vyhľadávanie:

Bezpečná škola alebo Nezodpovedným vstup zakázaný

Bezpečná škola alebo Nezodpovedným vstup zakázaný

Pripravujeme

Na zaujímavých projektoch spolupracuje spoločnosť U. S. Steel Košice so Súkromnou strednou školou filmovou v Košiciach. Aj výstava, ktorú za účasti predstaviteľov košickej oceliarne a rodičov študentov sprístupnia v galérii Filmového klubu Cinefil na Dominikánskom námestí v Košiciach už na budúci týždeň v utorok, 12. februára, je toho dôkazom.

Prehliadka plagátov s tematikou bezpečnosti je súčasťou projektu Bezpečná škola alebo Nezodpovedným vstup zakázaný, ktorý škola realizuje v rámci grantového programu U. S. Steel Košice pod názvom V školách bezpečnejšie. Hlavným zámerom podujatia je umeleckými prostriedkami poukázať na dôležitosť problematiky BOZP a osloviť predovšetkým mladých ľudí v súlade s filozofiou projektu USSK, ktorej odkaz znie: Profesionáli konajú bezpečne. Výstava potrvá do 3. marca. Príďte sa pozrieť. Viac o projekte sa dozviete v budúcom vydaní Ocele východu.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...