Vyhľadávanie:

Blížia sa stretnutia s jubilantmi

Blížia sa stretnutia s jubilantmi

Tradičné stretnutia vedenia spoločnosti U. S. Steel Košice s jubilantmi, ktorí v kalendárnom roku dovŕšia pracovné výročie - 30, 35 a 40 odpracovaných rokov vo firme sa uskutočnia aj tohto roku. Podujatia, na ktoré budú pozvaní jubilanti spoločne so svojimi partnermi, sa uskutočnia za účasti zástupcov vedenia spoločnosti a odborovej organizácie v Doubletree by Hilton na Hlavnej ulici 1 v Košiciach.

Každý jubilujúci zamestnanec si na slávnostnom večeri prevezme pamätnú plaketu a ďakovný list od prezidenta spoločnosti Georgea F. Babcoka. Zamestnanci, ktorí odpracovali v hute štyridsať rokov, navyše získajú ocenenie v podobe náramkových hodiniek. Pre účastníkov stretnutí je pripravený kultúrny program, v ktorom vystúpi skupina Drišľak a jubilantom do tanca zahrá hudobná skupina No Limits.

Stretnutia sa uskutočnia v týchto termínoch:
16. októbra 2009 - divízne závody Servis a služby, Mechanika, Opravy, Doprava, Energetika, Koksovňa.
23. októbra 2009 - divízne závody Teplá valcovňa, Studená valcovňa, Radiátory a rúry, Zušľachťovne, Obalová vetva, Expedícia.
6. novembra 2009 - divízne závody Vysoké pece a Oceliareň, úseky vedenia spoločnosti U. S. Steel Košice, spoločnosti U. S. Steel Košice- Labortest a U. S. Steel Košice - SBS.

Podujatia sa začínajú prezentáciou účastníkov o 17.30 hod. Všetci oslávenci dostanú pozvánky, súčasťou ktorých bude aj informácia o spôsobe prevzatia vstupeniek. Vstup na stretnutie bude možný len na základe vstupenky.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...