Vyhľadávanie:

Bowling Cup Zušľachťovní

Bowling Cup Zušľachťovní

Základná organizácia OZ METALURG v DZ Zušľachťovne zorganizovala v piatok, 23. januára, pre svojich členov, zamestnancov, priateľov a partnerov, 3. ročník turnaja Bowling Cup. Spolu 46 súťažiacich, nielen v súťaži jednotlivcov, ale aj v štrnástich trojčlenných družstvách z DZ Zušľachťovne, DZ Obalová vetva, z Istrobanky i Eurobusu bojovalo na dráhach BOWLING-SPOTU Lokomotíva Košice na Čermeľskej ceste.

V kategórii jednotlivcov si medzi mužmi prvenstvo vybojoval Maroš Múdry z vedenia divízneho závodu Zušľachťovne, na 2. mieste skončil Miroslav Kalina z Kontižíharne a 3. miesto obsadil Juraj Mitro z 2-stolicového tandemu. V kategórii žien už po tretí raz za sebou zvíťazila Renáta Lukáčová z 2- ST, na 2. mieste sa umiestnila Ivana Timková z Pozinkovacej linky 1 a na 3. priečke skončila Erika Paulinská zo Špeciálnej údržby.

V súťaži trojčlenných družstiev bolo poradie: 1. miesto - Renáta Lukáčová, Miroslav Kalina, Štefan Kinlovič, 2. miesto - Ladislav Miženko, Maroš Múdry, Juraj Mitro, 3. miesto - Štefan Egri, Ľubomír Bejček, Jozef Karaffa. Za najlepšieho hráča z pozvaných hostí organizátori vyhlásili a odmenili Jozefa Greška. Všetci, ktorí skončili na stupňoch víťazov, získali nielen pekné poháre a tričko s logom divízneho závodu, ale i tekutú odmenu v podobe fľaše šampanského. O organizáciu tohto turnaja, ktorý mal vysokú športovú úroveň, sa okrem riaditeľa DZ Zušľachťovne Petra Polyaka pričinili organizátori Miroslav Kalina, Ladislav Matta a Renáta Lukáčová.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...