Vyhľadávanie:

Bufety a jedálne počas sviatkov

Bufety a jedálne počas sviatkov

Počas nadchádzajúcich vianočných sviatkov, ale aj v súvislosti s koncom roka 2010, budú bufety i jedálne v U. S. Steel Košice hutníkom k dispozícii v upravenom režime. Zmeny sa na určitý čas dotknú aj sortimentu teplých a chladených jedál.

"V týždni od 27. do 31. decembra 2010 bude naša ponuka teplých jedál mierne obmedzená," informuje regionálna riaditeľka spoločnosti Sodexo v U. S. Steel Košice Jaroslava Jánošová. "Stravníci si budú môcť v našich závodných jedálňach vybrať z dvoch druhov teplých i chladených základných jedál vrátane polievky, k dispozícii bude tiež jedno nadštandardné jedlo. V uvedených termínoch bude jedáleň vo Vstupnom areáli USSK otvorená od 10.30 do 13.00 hodiny."

Hutníci, ktorí zvyknú využívať služby bufetov Radiátorovňa, ODS, Slabing, OD3, Stanovište, ÚMD, Hala a Remíza by mali vedieť, že budú zatvorené od 24. decembra 2010 do 2. januára 2011. Kvôli koncoročnej závierke a prechodu na 20-percentnú DPH bude 31. decembra od 17.00 hodiny do 1. januára 7.00 hodiny zatvorených aj päť bufetov s inak celodennou prevádzkou - TŠP, Žíhareň, Koksovňa, Oceliareň 1 a Montážnik.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...