Vyhľadávanie:

Čaká ich domáca séria zápasov

Čaká ich domáca séria zápasov

Naša najvyššia hokejová súťaž pokračovala v piatok 16. a v nedeľu 18. januára 2015 stretnutiami 41. a 42. kola základnej časti. Košičania najprv doma hostili Banskú Bystricu a potom sa predstavili na ľade v Skalici. Ani v jednom z týchto dvoch súbojov neuspeli. Najmä piatkový šláger kola s druhou Banskou Bystricou bol pre košických fanúšikov sklamaním. Železiari podľahli súperovi 0:2 a azda jedinou útechou vypredaného hľadiska Steel erény bola skvelá hra hráča hostí Michala Handzuša, ktorý ešte vlani obliekal v NHL dres tímu Chicago Blackhawks.

Už o dva dni neskôr sa chceli hokejisti nášho majstra za túto prehru rehabilitovať v Skalici. Lenže, iba chceli. Napokon opäť prehrali 3:6, a to už druhý raz v tejto sezóne na ľade posledného mužstva tabuľky. Aj napriek tomu je tím HC Košice stále s náskokom jedného bodu v pozícii lídra extraligovej tabuľky. Zaujímavé bude sledovať, ako dlho budú hokejisti HC Košice svojim prenasledovateľom vzdorovať a či ich nápor výraznejšie bodovo odrazia. V najbližších dňoch ich totiž čaká šnúra štyroch domácich zápasov. Odštartujú ju v piatok 23. januára 2015 zápasom s Popradom a potom sa postupne stretnú so Žilinou, Zvolenom a s Trenčínom.

V utorok 20. 1. 2015 sa vedenie HC Košice dohodlo na ukončení spolupráce s hlavným trénerom Antonom Tomkom a jeho asistentom Pavlom Zůbekom. Ich nástupcovia v čase našej redakčnej uzávierky ešte neboli známi.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...