Vyhľadávanie:

Čas splnených želaní

Čas splnených želaní

V areáli U. S. Steel Košice vyrástli stromčeky prianí

Sú tu už onedlho. Tešíme sa na najkrajšie sviatky roka v kruhu rodiny, vyberáme darčeky, ktoré k Vianociam neodmysliteľne patria. S cieľom urobiť radosť. Svojim najbližším, no najmä našim ratolestiam. Existuje krajší pohľad než ten, ktoré nám ponúknu rozžiarené detské očká? Zapáliť v nich iskričku pod vyzdobenou jedličkou je spolu s maminým a otcovým pohladkaním také jednoduché... Nie každému dieťaťu sa však takéhoto šťastia a radosti dostane.

Projekt Stromčeky prianí z dielne manželky prezidenta USSK Susan Lohrovej, ktorého 3. ročník sa práve začal, myslí práve na ne. Na chlapcov a dievčatá v detských domovoch, ktorí majú rovnako, ako aj ich rovesníci v úplných rodinách, svoje sny a želania. Vďaka košickým oceliarom sa tešili zo splnených prianí už stovky a stovky chovancov v detských domovoch. Stromčeky, ktoré "vyrástli" v areáli spoločnosti U. S. Steel Košice začiatkom tohto týždňa, určite potešia ďalšie.

Na štyroch z nich, v hlavnej administratívnej budove USSK, vo vestibule závodnej jedálne vo Vstupnom areáli, v závodnej jedálni ÚMD a v priestoroch hlavnej vrátnice 2A, je rozvešaných vyše sedemsto anjelikov s kartičkami, na ktoré deti z detských domovov v Prešove, Medzilaborciach, Spišských Vlachoch a Spišskej Belej vlastnoručne napísali svoje vianočné želania. Drevených anjelikov vyrobili na pamiatku pre košických oceliarov s dobrým srdcom chlapci a dievčatá z Detského domova v Podolínci, ktorí vlani okúsili z darčekov neopísateľnú radosť. Dostane ho každý, kto sa podujme splniť jedno zo želaní detí...

Od 19. novembra do 6. decembra možno darčeky doručiť počas pracovných dní, od 6.00 do 15.30 hod., do budovy Vonkajších vzťahov vo Vstupnom areáli U. S. Steel Košice alebo od pondelka do piatku, od 14. do 17. hodiny do klubu dôchodcov Občianskeho združenia Jeseň života na Tr. SNP 24 v Košiciach.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...