Vyhľadávanie:

Cena prezidenta U. S. Steel Košice pre najlepšie projekty

Cena prezidenta U. S. Steel Košice pre najlepšie projekty

Päť hodnotených kategórií, pätnásť najúspešnejších projektov, viac ako dvesto ocenených zamestnancov

V stredu 10. februára 2016 sme spoznali najlepšie projekty roku 2015, ktoré získali Cenu prezidenta U. S. Steel Košice. Na slávnostnom vyhodnotení, spojenom s ocenením vyše dvesto zamestnancov podieľajúcich sa na realizácii pätnástich najúspešnejších projektov v piatich kategóriách, sa v košickom Spoločenskom pavilóne zúčastnili prezident U. S. Steel Košice Scott Buckiso, viceprezidenti, generálni manažéri a riaditelia divíznych závodov oceliarskej spoločnosti, ako aj odboroví predáci vedení predsedom Rady odborov OZ KOVO U. S. Steel Košice Mikulášom Hintošom.

„Som hrdý na výsledky roku 2015 a môžete byť na ne hrdí aj vy,“ prihovoril sa prítomným Scott Buckiso. Ako dodal, už počas svojho pôsobenia v USA pozorne sledoval úspechy košickej spoločnosti, ktorá proces transformácie metódou Carnegie, naša cesta v korporácii odštartovala. „Pýtal som sa, ako je možné, že sa Košičanom tak darí, teraz už viem, že sa za tým skrýva vaša intenzívna práca a verím,“ poznamenal ďalej s úsmevom, „že trochu kreditu za rok 2015, obdobie, čo som tu, patrí aj mne. Dúfam, že v dobrom trende budeme pokračovať aj v roku 2016. Bude to veľmi náročný rok. Pracujme na tom, aby bol úspešný. Hľadajte spolu s vašimi kolegami na pracoviskách riešenia, ktoré by priniesli podobné výsledky ako boli tie vaše,“ vyzval železiarov v sále, ktorých označil za lídrov tejto spoločnosti. Poďakoval sa tiež všetkým zamestnancom U. S. Steel Košice za odvedenú prácu pri napĺňaní procesu Carnegie, naša cesta, ako aj generálnemu manažérovi pre zdokonaľovanie procesov a technológií a transformáciu výroby USSE Jánovi Petkovi za jeho vklad do projektov.

 

 

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...