Vyhľadávanie:

Centrála sa čoraz viac spolieha na BSC Europe v Košiciach

Centrála sa čoraz viac spolieha na BSC Europe v Košiciach

Centrála U. S. Steel Corporation v Pittsburghu sa spolieha na Slovákov v čoraz väčšej miere. Spracovanie a finančné vyrovnanie záväzkových faktúr amerických prevádzok rieši prostredníctvom Transakčného centra BSC Europe v Košiciach. V súčasnosti mladý, 16-členný tím spracováva už všetky typy faktúr z prevádzok U. S. Steel v USA, čo je ocenením kvalít a spoľahlivosti Košičanov.

"Na začiatku, teda od 1. januára 2004, sme pracovali v skupine ôsmi, popoludní, aby sme sa prispôsobili času v USA. Dnes je nás už 16 a pracujeme na dve zmeny. Začínali sme s menším počtom ľahších faktúr, od nich sme postupne prešli na najzložitejšie. Pred mesiacom sme prebrali spracovanie ďalších typov faktúr. Naši ľudia sa neustále zdokonaľujú," pochválil mladý tím, s priemerným vekom pod 30 rokov, tímový manažér pre skupiny Záväzky USA Rastislav Šárik. Odborne oba tímy riadi Pittsburgh, organizačne sú v schéme U. S. Steel Košice. "Sú naozaj veľmi šikovní, ambiciózni, skúsení a jazykovo zdatní. Veľmi dobre ovládajú obchodnú angličtinu. Snažíme sa im zabezpečovať zaujímavú prácu" potvrdila manažérka procesov Pohľadávky Iveta Smolnická.

Ako ďalej vysvetlila, "fyzicky" zostávajú faktúry v USA, k pracovníkom transakčného centra sa dostávajú po oskenovaní v elektronickej podobe, ktorí ich spracujú. "Používame na to špeciálny program Portál G. Spracúvame dodávateľské faktúry zo všetkých prevádzok. Faktúry sú potom pripravené na platbu, v USA už len vytlačia šeky, ktoré zasielajú dodávateľom", konkretizovala I. Smolnická.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...