Vyhľadávanie:

Cyklojazda v bielom

Cyklojazda v bielom

Dostať ľudí späť do sedadla, ukázať im, že cestovať sa dá aj inak ako autom, že dovolenka na dvoch kolesách môže byť skvelá zábava pre celú rodinu a podporiť iniciatívy smerujúce k skvalitňovaniu cyklistickej infraštruktúry v meste i mimo neho. To je hlavná myšlienka organizátorov podujatia ŠKODA BIKE & TOUR, ktoré sa uskutoční v dňoch 5. - 7. júna 2014 v Košiciach i susednom Prešove. Trojdňový program, nabitý všetkým, čo sa dvoch kolies týka, dve mestá symbolicky spojené v jedno a netradičné vyvrcholenie v podobe spoločnej Cyklojazdy po uzavretej diaľnici D1, aj v tom bude ŠKODA BIKE & TOUR 2014.

Program podujatia je rozdelený do troch hlavných pilierov. Námestie pred OC Aupark sa v dňoch 5. - 7. júna zmení na jedinečné EXPO, odborná časť, so sprievodným workshopom s množstvom zaujímavých tém a spíkrov, za účasti domácich i zahraničných hostí, sa uskutoční v sobotu 6. júna v priestoroch Kasární Kulturpark. Záverečný deň, 7. júna, prinesie unikátny zážitok už zo spomínanej Cyklojazdy. Pelotóny, ktoré sa stretnú v sobotu v strede diaľnice medzi Košicami a Prešovom, budú s napätím sledovať priamo na mieste žrebovanie o atraktívnu výhru, ktorou je účasť jedného cyklistu z každého mesta na Tour de France. Cyklojazda štartuje v oboch mestách o 11. hodine a atmosféru podujatia umocnia novomanželia v bielom, ktorí si v strede D1 povedia svoje ÁNO. Samotný akt je naplánovaný na 12.30 hod. Bude to svadba pred zrakmi plánovaných dve tisíc účastníkov a svedkami tohto netradičného sobáša budú primátori Košíc a Prešova. Z nemenovaných zdrojov sme sa dozvedeli, že nevesta by mala byť z U. S. Steel Košice. Ak patríte medzi tých, ktorí holdujú cyklistike, môžete sa stať tak svedkami nezvyčajného "áno".

Pre tých, ktorí majú záujem zúčastniť sa nesúťažnej Cyklojazdy pripomíname, že registrovať sa môžu a viac informácií o podujatí nájdu na webovej stránke: www.bikeandtour.sk.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...