Vyhľadávanie:

Ďakujú zamestnancom, firme i nadácii

Ďakujú zamestnancom, firme i nadácii

Na adresu prezidenta U. S. Steel Košice Georgea F. Babcoka prišiel v uplynulých dňoch list podpísaný riaditeľom Fakultnej nemocnice L. Pasteura v Košiciach Jaroslavom Šajtym. Vyslovuje v ňom veľké poďakovanie za poskytnutie sponzorského príspevku pre Kliniku úrazovej chirurgie FNLP Košice a Lekárskej fakulty UPJŠ, ktorého symbolické odovzdanie sa uskutočnilo na vianočnom koncerte Stromček prianí v štátnom divadle.

"Klinika úrazovej chirurgie je najväčším pracoviskom svojho druhu na Slovensku. Lieči predovšetkým pacientov s rozličnými úrazmi z Košíc i okolia s komplikovanými poúrazovými stavmi z celého Košického kraja, konziliárne tu vyšetrujú a prijímajú pacientov z celého východoslovenského regiónu. Klinika vykonáva širokú škálu operácií, vrátane endoprotéz a poranenej chrbtice," píše okrem iného v liste riaditeľ.

"Finančné prostriedky venované zamestnancami spoločnosti, spoločnosťou U. S. Steel Košice a Nadáciou U. S. Steel Košice budú použité na nákup moderného operačného stola so špeciálnym vybavením na ošetrovanie vážnych úrazov so zameraním na ťažké poranenia chrbtice a miechy."

V liste vyjadruje Jaroslav Šajty tiež presvedčenie, že pomoc zamestnancov, firmy i nadácie prinesie osoh celému radu pacientov. "Budem veľmi šťastný, keď sa stretneme pri slávnostnom odovzdaní nového operačného stola do prevádzky."

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...