Vyhľadávanie:

Ďalšie bistro - v Oceliarni

Ďalšie bistro - v Oceliarni

V pondelok otvorili nové rýchle občerstvenie

Bistro v bufete TŠP má nasledovníka. V pondelok, 2. februára, otvorili ďalšie rýchle občerstvenie v budete Oceliarne 1. Nové stravovacie zariadenie ponúka zamestnancom teplé jedlá, takzvané minútky, do hodnoty stravnej jednotky. Kúpiť si tu môžu rýchle občerstvenie z produkcie Sodexha. Okrem teplej polievky napríklad pečené hydinové stehná, jaternice, klobásy, americké zemiaky, ale i obložené žemle, bagety, hamburgery, langoše... Platba je možná kreditnou kartou alebo hotovosťou. Bistro je otvorené každý deň, vrátane sobôt a nedieľ, od siedmej do dvadsiatej prvej hodiny.

V tomto roku plánuje U. S. Steel Košice otvoriť ďalšie bistrá v bufetoch Žíhareň, Radiátorka a Montážnik (DZ Vysoké pece). Bistrá, informovala generálna manažérka pre motiváciu a vzťahy s odborovými organizáciami USSK Adriana Mihálová, rozširujú dostupnosť teplých jedál pre zamestnancov pracujúcich na zmeny a zvyšujú tak ich spokojnosť.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...