Vyhľadávanie:

Darčeky z projektu Stromčeky prianí potešia 27 detí

Darčeky z projektu Stromčeky prianí potešia 27 detí

Zo srdca ďakujeme

Na budúci rok budeme mať v projekte Sme s vami v pravý čas 13 rodín našich kolegov, ktorí majú spolu 27 detí.  Kvôli obmedzeniam, ktoré spôsobuje pandémia,  sme tohto roku realizovali obľúbený projekt Stromček prianí v inom režime a iba pre tieto deti. Deti si svoje želania napísali na kartičky a tie si železiari vyberali telefonicky. Konkrétne, prihlásilo sa nám 15 železiarov, ktorí si „rozobrali“ 27 kartičiek a darčeky už nosia k nám na Vonkajšie vzťahy. Deti si najviac priali elektroniku, oblečenie, hračky a knihy. Ako prvý si pre darčeky prišiel Ladislav Lovas, ktorý pracuje v DZ Vysoké pece.

Veľmi nás potešilo, že sme opäť súčasťou projektu Sme s vami v pravý čas, v ktorom sme boli pred 8 rokmi. Za ten čas sa u nás veľa zmenilo. Deti vyrástli, majú sa dobre.  Ale čím sú starší, tým viac starostí s nimi máme. Lacko nám stále chodí do školy na Opatovskú. Pre mladšieho Oliverka vyberáme, do akej školy by mohol ísť. Je to veľké rozhodnutie. Chcel by študovať IT, počítače ho veľmi bavia,“ povedal nám Ladislav Lovas. A aké darčeky si chlapci priali? „Oliverko chcel mikrofón, chce si aj nejaké videá nakrúcať.  Lacko má slabú motoriku rúk, chcel preto kefku na zuby, ktorú by mohol používať aj sám. Preto elektrická rotačná  kefka, ktorú môže držať v ruke a bude pracovať za neho,“ hovorí Ladislav Lovas a dodáva: „Chcel by som sa z celého srdca poďakovať tomu zamestnancovi, ktorý obdaroval moje deti. V dnešnej dobe je to dosť ťažké, inflácia, zdražovanie, je problém s prácou. Vážime si to a ďakujeme pekne za  tieto darčeky. Prajeme pekné sviatky a všetko dobré v novom roku.“

Do Vianoc sa u nás po darčeky zastavia všetci z projektu Sme s vami v pravý čas. A my aj v ich mene ďakujeme pätnástim železiarom, vďaka ktorým sa deťom pod vianočným stromčekom rozžiaria oči.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...