Vyhľadávanie:

Darčeky zo stromčekov prianí priniesli deťom veľa radosti

Darčeky zo stromčekov prianí priniesli deťom veľa radosti

Skvelé predsviatočné chvíle zažilo dovedna vyše stoštyridsať detí v Detských domovoch na Uralskej ulici v Košiciach i sv. Klementa Hofbauera v Podolínci, v rodinách našich kolegov zaradených do projektu Sme s vami v pravý čas, ale aj mladých dospelých v domovoch na pol ceste v Košiciach i v Prešove, keď k nim dorazila vianočná zásielka z košickej oceliarne. A bola to teda poriadna nádielka. Odovzdať ju v mene zamestnancov fabriky prišli len zopár dní pred Štedrým večerom spolu s viceprezidentmi a s manželkou prezidenta U. S. Steel Košice Donnou Buckisovou aj Mária Kiraľvargová, Beáta Pitoráková, Viera Novosadová a Zuzana Hathawayová. „Presne také lego som chcel... Super! Neveril som, že túto stavebnicu skutočne dostanem... Veľmi sa teším!“ „Naozaj je to moje? Neviem, čo mám povedať...“ „Aha, čo som dostala. Mám bábiku, mám bábiku.“ „Však sú to perfektné tenisky?!“ dali sa počuť natešené zvolania z každej strany, keď si chlapci i dievčatá rozbaľovali svoje darčeky.

A aj keď je už po sviatkoch, ich čaro, aj vďaka dobrým ľuďom z fabriky, ktorí splnili vianočné túžby úplne neznámym deťom, isto v detských dušičkách stále pretrváva.

Ak sa chcete aspoň prostredníctvom fotografií preniesť na chvíľu do sveta splnených detských túžob a skutočnej radosti, pozrite si deviatu až jedenástu stranu tohto vydania Ocele východu.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...