Vyhľadávanie:

David H. Lohr prezidentom USSK

David H. Lohr prezidentom USSK

David H. Lohr

David H. Lohr dnes, 1. júna 2005, nastupuje do pozície prezidenta U. S. Steel Košice. Okrem riadenia každodenných záležitostí v U. S. Steel Košice bude David Lohr zodpovedný aj za U. S. Steel Srbsko. David H. Lohr, rodák z Mount Pleasant v štáte Pennsylvánia, absolvoval v roku 1975 univerzitu v Pittsburghu s vedeckou hodnosťou bakalár priemyselného inžinierstva.

V roku 1998 ukončil na štátnej univerzite v Pennsylvánii program výkonného manažmentu. Svoju kariéru v spoločnosti U. S. Steel zaeal v roku 1974 v National Plant, bývalom závode na výrobu rúr v McKeesporte v štáte Pennsylvánia. Skôr, než bol menovaný za asistenta vedúceho úpravní, prešiel v závode sériou vedúcich funkcií. Dozor nad záverečnou stavbou a spustením rúrovne na výrobu bezšvových rúr vo Fairfielde, štáte Alabama, mu zverili v roku 1982. Prevádzkovým manažérom v tomto závode sa David Lohr stal v roku 1986.

V roku 1994 bol povýšený na generálneho manažéra produktov z rúr na pittsburgskom riaditeľstve spoločnosti U. S. Steel a v roku 1996 ho vymenovali za generálneho manažéra v Mon Valley Works. V roku 1999 bol povýšený na prevádzkového viceprezidenta pre výrobky z plechu. Za prevádzkového viceprezidenta podniku bol menovaný v roku 2003.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...