Vyhľadávanie:

Gratulujeme výhercom iphonov

Gratulujeme výhercom iphonov

12.1.2022

Dnes vyžreboval viceprezident Miroslav Kiraľvarga 10 výhercov spomedzi tých, ktorí sa od 13.12. stihli zaregistrovať do aplikácie X App. Tak ako sme sľúbili, na výhercov čaká na Vonkajších vzťahoch desať telefónov iPhone APPLE 12 Pro 256GB graphite.
Dnešok je pre nás významný i tým, že sme dosiahli míľnik v živote našej aplikácie X App. Počet užívateľov presiahol číslo 5000 !

Gratulujeme teda aj aplikácii a jej tvorcom.

Zoznam vyžrebovaných :

Dana Kaszonyiová, Stanislav Sokol (osobné číslo končiace na 2), Ladislav Peko, Marián Mižák, Albín Potoma, Peter Peterčák, Michal Serbák, Roman Záboj, Martin Eliaš, Ingrid Janočková

3.1. 2022

Dobrá správa, do žrebovania zaradíme aj tých, ktorí to na prvýkrát nezvládli.

Do žrebovania o iphony zaradíme aj tých, ktorým sa pre technické komplikácie nepodarilo zaregistrovať, avšak nahlásili nám problém do 10.1. Každý zamestnanec však bude zaradený do žrebovania iba raz

Zistili sme totiž, že niekoľko desiatok našich kolegýň a kolegov malo s registráciou problém. Žrebovanie o mobily sme pripravili pre všetkých, ktorí sa pokúsia zaregistrovať a ak ste to na prvýkrát nezvládli, budete zaradení do žrebovania.  

28.12.2021

Ak ste pod vianočným stromčekom nenašli iPhone a pritom ste ho veľmi chceli, nezúfajte, ešte stále je nádej. Desať z nich je na ceste k vám. Čakajú na vyžrebovanie spomedzi tých, ktorí si do desiateho januára 2022 nainštalujú aplikáciu X App Košice a zaregistrujú sa.

Desať telefónov iPhone APPLE 12 Pro 256GB graphite je už pripravených.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...