Vyhľadávanie:

Deti z Uralskej si užili nádherný deň

Deti z Uralskej si užili nádherný deň

Deti z Centra pre deti a rodiny Uralská si naplno užili včerajší Deň otvorených dverí v Športovo-zábavnom areáli na Alejovej.

„Prišli sme hneď ráno, veľmi srdečne nás privítali a krásne sa o nás postarali. Deťom sa najviac páčilo dopravné ihrisko – bicykle, kolobežky. My toho máme veľmi málo. Menšie deti sa mohli zabaviť na šmýkačkách, hradoch, vyskúšali si zorbing. Chlapcom sa veľmi páčili motorky. Pobudli sme tam celý deň,“  povedala Inga Olejová  z CDR Uralská.

My sme pre deti zabezpečili celodennú stravu.  A od Športovo-zábavného areálu dostali nečakaný darček – všetky platené atrakcie mali deti z Uralskej zadarmo.

„Veľmi pekne ďakujeme za všetko, naše deti prežili nezabudnuteľný deň, na ktorý budú dlho spomínať,“ zhrnula Inga Olejová.

To, že si deti deň užili, potvrdil aj manažér areálu Imrich Rác, ktorému sme sa poďakovali za to, že im umožnili využívať atrakcie zadarmo. „Veď vy pomáhate nám, tak som rád, že sme mohli tentoraz pomôcť my,“ povedal.

Foto: Inga Olejová

    

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...