Vyhľadávanie:

Do električiek len v safari klobúkoch

Do električiek len v safari klobúkoch

Mimoriadne spoje pre olympionikov

Prihlášky sú podané, mená štartujúcich aj hosťujúcich účastníkov sú známe. Uzatvára sa okruh olympionikov tohtoročnej jubilejnej pätnástej letnej olympiády. Ostáva ešte vyžehliť vlajky, skontrolovať odev vlajkonosičov, urobiť generálku trasy, po ktorej sa ponesie olympijský oheň. Pre divízne závody, závody a úseky GM treba ešte pripraviť safari klobúky, skontrolovať pripravenosť mažoretiek, 280 olympijských medailí, nechať ušiť šerpy a pripraviť kytice pre tri najkrajšie účastníčky olympiády... Urobiť treba ešte mnoho dôležitých vecí. Organizátori prevezmú na svojom druhom zasadnutí 30. augusta všetky potrebné náležitosti pre prihlásených účastníkov. Stravovacie poukážky na jedlo a občerstvenie, štartovacie čísla pre súťaže jednotlivcov v atletike, cyklistike a na kolieskových korčuliach...
Ako je už známe, sťahujeme sa na štadión Technickej univerzity v Košiciach na Watsonovu ulicu. Pre olympionikov z rannej zmeny budú pripravené a viditeľne označené dve električkové súpravy na nástupiskách liniek R4 a R7. Obidve dvojičky sú spojmi navyše, ktoré budú odchádzať zo Vstupného areálu U. S. Steel Košice v mimoriadnych časoch - o 14.19 a 14.25 hodine s príchodom na konečnú najneskôr o 14.59 hodine. Okrem toho električka R7 s odchodom o 14.22 hodine, inak končiaca pri amfiteátri, bude posilnená o jeden vozeň a konečnú bude mať rovnako pri štadióne TU Košice. Veľmi dôležité upozornenie: na bezplatný prevoz zo vstupného areálu na konečnú zastávku električky pri štadióne TU Košice bude oprávnený výlučne olympionik so safari klobúkom a len vo vyhradených električkách. Otvárací ceremoniál sa začína o 15.15 hodine. Športovcov, ktorí absolvujú svoje súťaže vo vysokoškolských internátoch na Jedlíkovej ulici v stolnom tenise, squashi, volejbale mužov a šachoch, odvezie rovnako vyhradená električka na zastávku pri Optime, a to s odchodom o 16.15 z konečnej pri štadióne TU Košice. Tam dostanú aj guláš a občerstvenie. Ostatní súťažiaci, ktorým v piatok súťaže nezačínajú - cyklisti, atléti, volejbalistky, nohejbalisti, softbalisti a súťažiaci na kolieskových korčuliach, dostanú občerstvenie po ukončení otváracieho ceremoniálu, vrátane futbalistov a kolkárov, na štadióne od 16.00 do 20.30 hodiny.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...