Vyhľadávanie:

Do skorého objatia!

Do skorého objatia!

Zvyknúť si na život v zmenených podmienkach, ktoré priniesli opatrenia v súvislosti so zabránením šírenia pandémie nového koronavírusu, museli aj naše rodiny z projektu Sme s vami v pravý čas.  Oslovili sme ich, ako sa majú, ako tieto chvíle prežívajú.

Robert Andráši naďalej chodí do práce, rodinka sa má dobre a sú zdraví. Robert, ktorý pracuje v divíznom závode Koksovňa, sa dokonca pustil aj do šitia rúšok. Dve rúška z jeho dielne, s logom svojho závodu, prihlásil aj do našej súťaže. Priznal však, že mu s ich výrobou pomohla aj manželka.

Anna Čírová nám napísala, že všetok čas trávi spolu so synom Miškom, pretože je s ním vypísaná. A tak sa nielen hrajú a chodia na prechádzky, ale pani Čírová pomáha synovi aj s učením. Rozlúčila sa s nami s veľmi sympatickým pozdravom: „Do skorého objatia!“

Rodinu Martina Čoltka sme navštívili osobne. Tiež sa spolu s manželkou adaptovali aj na pozície učiteľov, pretože staršej dcére Martinke vysvetľujú učivo a pomáhajú jej s domácimi úlohami. Pánovi Čoltkovi zrušili pobyt v Adeli centre a tak teraz netrpezlivo čaká, kedy centrum znova otvoria, aby mohol pokračovať v rehabilitácii. Nečaká však nečinne. Denne cvičí a od tohto týždňa bude využívať aj špeciálny trojkolesový bicykel, na ktorom sa mieni presúvať po mestečku a cvičiť ochabnuté svalstvo na nohách. „Kúpil som si aj tretry, aby mi nohy nekĺzali z pedálov.  Teším sa z tejto novej možnosti cvičenia, verím, že mi pomôže,“ povedal nám Martin Čoltko (na snímke s dcérou Martinkou vlani v Medzeve).                  

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...