Vyhľadávanie:

Dôvera mení preukazy poistencom

Dôvera mení preukazy poistencom

Preukaz poistenca je dôležitou súčasťou zdravotníckeho systému. Lekár ho využíva nielen na identifikáciu pacienta, ale aj na komunikáciu so zdravotnou poisťovňou. Neplatí to len na Slovensku, ale aj v zahraničí, kde používame Európsky zdravotný preukaz (EHIC). Zatiaľ čo národný preukaz nie je časovo limitovaný, EHIC bol platný len päť rokov a práve nastal čas na jeho výmenu. Dôvera, po dohode s vedením našej spoločnosti, sa preto rozhodla vymeniť preukazy všetkým zamestnancom U. S. Steel Košice poisteným v tejto poisťovni, s výnimkou tých, ktorí nečakali a sami si požiadali o nový preukaz. Výmena sa udeje v druhej polovici marca tohto roku, platnosť EHIC bude až desať rokov. Dôvera zabezpečí všetky potrebné formality súvisiace s výmenou preukazov. Jej poistenci teda nemusia žiadať o výmenu, len sa dostaviť na distribučné miesto, kde si prevezmú nový preukaz. Distribučných miest bude päť - v poliklinike vo VA USSK prízemie - pobočka ZP Dôvera, v starej AB DZ Oceliareň - 2. poschodie, v novej AB DZ Vysoké pece prízemie, v AB DZ Mechanika prízemie a v AB DZ Studená valcovňa prízemie.

Zoznam všetkých piatich distribučných miest, podrobnejšie informácie o výmene preukazov a odpovede na najčastejšie otázky nájdete aj na intranetovej stránke U. S. Steel Košice. V prípade akýchkoľvek otázok sa možno obrátiť na zamestnancov Dôvery na telefónnych číslach 055/6735 285, 0911 498 579, 0911 498 586.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...