Vyhľadávanie:

Ekotopfilm 2008 prichádza do Košíc

Ekotopfilm 2008 prichádza do Košíc

Pod mottom Dnes bojuješ o kariéru, zajtra o pohár vody prichádza do nášho mesta prehliadka najlepších filmov Medzinárodného festivalu o trvalo udržateľnom rozvoji Ekotopfilm 2008. Uskutoční sa už na budúci týždeň, od 11. do 14. novembra, v priestoroch Historickej radnice na Hlavnej ulici, vždy so začiatkom o 17.30 hodine. Vďaka spoločnosti U. S. Steel Košice, ktorá je hlavným partnerom festivalu a pred šiestimi rokmi ho pritiahla aj do nášho mesta, dostávajú Košičania príležitosť pozrieť si vskutku mimoriadne zaujímavú kolekciu dvadsiatich štyroch filmov od režisérov z celého sveta.

V rámci odborného programu festivalu sa vo štvrtok, 13. novembra, uskutoční od 10. hodiny v sobášnej sieni Miestneho úradu MČ Košice-Staré mesto na Hviezdoslavovej ulici diskusné fórum na tému Nové trendy realizácie zodpovednosti za manipuláciu s odpadmi, ktoré pripravuje Enviroclub. Vstup na všetky festivalové podujatia je zadarmo.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...