Vyhľadávanie:

Ekotopfilm prichádza do Košíc

Ekotopfilm prichádza do Košíc

Košice sa stali partnerom regionálneho Medzinárodného filmového festivalu Ekotopfilm zameraného na témy súvisiace s ekológiou, ochranou životného prostredia a trvalo udržateľným rozvojom. Prehliadku vybraných víťazných filmov budú môcť Košičania vidieť počas dvoch dní,  20. a 21. októbra, a to v Kasárňach/Kulturparku. Vstup je zdarma.

Program začína každé dopoludnie Junior festivalom, ktorý je určený žiakom a študentom základných a stredných škôl. Festival pokračuje večerným programom určeným pre širokú verejnosť. Popri premietaní viac ako dvadsiatich víťazných filmov sú pripravené aj tri zaujímavé diskusie. Prvý deň festivalu bude môcť verejnosť diskutovať s odborníkmi na tému Všetko, čo ste chceli vedieť o odpadoch, rovnako pútavá bude beseda na tému Ekológia bytia, ktorá sa bude konať v rovnaký deň. Diskusia na druhý deň má zaujímavý názov: Medveď a človek – Poznaním k pokojnému spolužitiu.  Viac na www. ekotopfilm.sk

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...