Vyhľadávanie:

Energetičky oslavovali

Energetičky oslavovali

Pri príležitosti sviatku Dňa matiek, ktorému je každoročne venovaná druhá májová nedeľa, sa na pozvanie odborovej organizácie a hospodárskeho vedenia stretli ženy - energetičky minulý týždeň v piatok v reštaurácii Spoločenského pavilónu.

Tomuto sviatku venujú v DZ Energetika už tradične náležitú pozornosť, aby aspoň raz v roku využili príležitosť poďakovať sa svojim zamestnankyniam popri ich materských povinnostiach aj za odvedenú prácu pre našu spoločnosť.

Úvodný príhovor patril predsedovi VZO OZ METALURG Mikulášovi Hintošovi, ktorý okrem zástupcov jednotlivých prevádzok privítal medzi pozvanými aj generálneho manažéra pre podporu výroby Vladimíra Jacka a riaditeľa divízneho závodu Ivana Maleša. Po ňom nasledovalo vystúpenie riaditeľa divízneho závodu, ktorý ocenil podiel všetkých žien, bez rozdielu ich zaradenia v pracovných pozíciách, na dobrých dosiahnutých výsledkoch celého divízneho závodu.

Ku gratulácii sa pripojil aj generálny manažér a po odovzdaní kytičky a malej pozornosti všetkých ženám - matkám, pokračovalo slávnostné posedenie v dobrej nálade do večerných hodín.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...