Vyhľadávanie:

Fabrika pamätá na potrebu omladzovať

Fabrika pamätá na potrebu omladzovať

Naša spoločnosť v týchto dňoch získala  nové posily. Tak ako každý rok vedenie  U. S. Steel Košice uzatvorilo už počas štúdia  pracovné zmluvy s 30 najlepšími žiakmi  partnerskej SOŠ Košice-Šaca a 16 študentmi  Technickej univerzity v Košiciach  a Univerzity P. J. Šafárika v Košiciach.

Vybraní  stredoškoláci splnili dohodnuté podmienky,  ktoré zahŕňali dodržiavanie zásad bezpečnosti  a ochrany zdravia pri práci počas  odbornej praxe vo výrobných prevádzkach  spoločnosti, školský prospech a pozitívne  hodnotenie a odporúčanie inštruktorov  z radov zamestnancov U. S. Steel Košice.  Po úspešnom ukončení štúdia nastúpia do  trvalého pracovného pomeru v USSK. Pri  výbere vysokoškolákov rozhodovalo hodnotenie  mentorov so zreteľom na ich pracovný  výkon počas celoročnej praxe, aktívna  účasť na projektoch spoločnosti a zapojenie  sa do pracovných tímov.   Viac v budúcom vydaní Ocele východu.
 

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...