Vyhľadávanie:

Firemné športové podujatia v roku 2011

Firemné športové podujatia v roku 2011

Altius - Citius - Fortius!
Faster - Higher - Stronger!
Rýchlejšie - Vyššie - Silnejšie!


Tri slová, ktoré už desaťročia spájajú športovcov celého sveta vo veľkej olympijskej rodine. Súťažiacim dávajú silu a vytrvalosť, aby sa mohli ešte svedomitejšie a lepšie pripraviť na nastávajúce olympijské hry. Aj keď Pierre Coubertin - otec myšlienky olympijských hier povedal, že nie je dôležité zvíťaziť, ale zúčastniť sa, väčšina športovcov celé štyri roky počas prípravy na ďalšiu olympiádu sníva o tom, že bude stáť na najvyššom stupienku a na jeho počesť sa bude hrať štátna hymna.

Naši zamestnanci - športovci U. S. Steel Košice majú tak trochu oproti týmto olympionikom výhodu v tom, že nemusia čakať štyri roky. Majú svoju olympiádu, zimnú i letnú, ktorá sa koná každý rok. Popri náročnej práci našich zamestnancov je to krásna forma zdravej relaxácie. Pre každého je česť a krásny pocit postaviť sa na stupeň víťazov a byť najlepší v silnej konkurencii spolupracovníkov.

Len nedávno sa uskutočnili súťaže letnej olympiády USSK, na dvere klope rok 2011 a pred nami je zimná olympiáda s pestrým programom. Všetko sa to začne v stredu 19. januára 2011, keď na ľad v Steel aréne vykorčuľujú hokejisti, aby odštartovali už neuveriteľný 44. ročník hokejového turnaja o majstra USSK a Putovný pohár prezidenta spoločnosti. Tento hokejový šampionát sa bude konať v rámci 15. ročníka zimnej olympiády a potrvá do 15. februára 2011. Pestrý program zimných športov pokračuje v sobotu 22. januára, keď sa milovníci bežeckého lyžovania stretnú na pretekoch v bielej stope, ktorá sa uskutoční v lyžiarskom bežeckom areáli na Kojšovskej holi.

Pred veľkou olympijskou súťažou na Jahodnej, ktorá sa uskutoční v sobotu 12. februára 2011, bol na základe priaznivého ohlasu z tohtoročnej zimnej olympiády do programu znovu zaradený tréning lyžiarov prihlásených na preteky v obrovskom slalome. Pretekári, ktorí sa do 25. januára prihlásia do súťaže v obrovskom slalome, si budú môcť zatrénovať na vytýčenej trati na Jahodnej vo štvrtok 27. januára, 3. februára a 10. februára od 18. 00 do 20.00 hod. Pri nástupe na vlek budú povinne kontrolované identifikačné karty zamestnancov USSK.

V sobotu 12. februára 2011 budú na Jahodnej štartovať lyžiari nielen v obrovskom slalome, ale aj v snouborde. Nebude chýbať ani XIII. ročník súťaže detí zamestnancov rôznych vekových kategórií v obrovskom slalome a jedenásty ročník Detského zimného karnevalu. Oceľ východu v prvom januárovom čísle uverejní aj športový kalendár na rok 2011. Okrem iného sa dozviete, že XXI. ročník letnej olympiády sa začína už 9. mája súťažou vo veľkom futbale o majstra USSK pre rok 2011. Ostatné športy letnej olympiády sa kvôli štátnemu sviatku (1. 9. 2011) uskutočnia skôr než po iné roky, a to už v auguste. Konkrétne v dňoch 25.- 28. augusta, jedine golf sa odohrá 3. septembra na Alpinke.

Informácie, organizačné zabezpečenie, zloženie organizačného výboru s kontaktnými údajmi pre zaslanie prihlášok, ako aj prihlášky do súťaží zimnej olympiády sú už od 8. decembra 2010 k dispozícii na intranete. Upozorňujeme, že záväzné prihlášky do súťaží je potrebné zaslať do týchto termínov: beh na lyžiach do 14. januára 2011, obrovský slalom a snoubord do 4. februára 2011. Záujemcovia o tréningy lyžiarov zjazdárov na Jahodnej môžu svoju účasť nahlásiť do 25. januára 2011.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...