Vyhľadávanie:

Fotoaparát pre športujúcu rodinu

Fotoaparát pre športujúcu rodinu

Čo nás čaká 1. septembra na podujatí Rodiny športujú

O necelý mesiac, 1. septembra 2010, sa stretneme v Športovo - zábavnom areáli na Alejovej ulici v Košiciach na už 4. ročníku podujatia Rodiny športujú, ktoré pre železiarov pripravuje útvar Riaditeľa pre vonkajšie vzťahy U. S. Steel Košice. Ak ste sa ešte neprihlásili, urobte tak čo najskôr, uzávierka prihlášok (formulár nájdete aj v dnešnej Oceli východu i na intranete spolu s pravidlami športov), je 23. augusta. Váhate, či voľný deň uprostred týždňa využiť na príjemné stretnutie s kolegami pri nenáročnom športovaní? Možno vám rozhodovanie uľahčia nasledujúce riadky. Zavážiť by rozhodne mohol aj zaujímavý program pre deti.

Podujatie sa začína registráciou ráno od deviatej hodiny. Športovcov privíta prezident U. S. Steel Košice George F. Babcoke s rodinou, chýbať nebudú fanfáry a krátky program v podobe vystúpenia gymnastiek Gymnastik Prešov a tanečníčok zo skupiny Speedy.

Dopoludnie vyplnia športové súťaže pre dospelých - futbal, volejbal, šípky, stolný tenis, aktivity pre nesúťažiacich - stolný futbal veľký, maxi basketbal, pétanque, bedminton, bicyklovanie na dopravnom ihrisku a program pre deti - všetky súťaže budú tematicky spojené s postavičkami z rozprávky Shrek (maskot bude osobne prítomný a pripravený na spoločné fotografovanie), nebudú chýbať aj ďalšie obľúbené zábavky, ako maľovanie na tvár a tvorivé dielne, s ktorými má animátor, Detská organizácia Frigo, dlhoročné skúsenosti. Navyše, deti si budú môcť žetóny získané za účasť v jednotlivých súťažiach, vymeniť za sladkosti.

Po obedňajšej prestávke a doplnení síl gulášom, (po celý deň bude zabezpečený pitný režim), bude podujatie približne o 13.30 hodine pokračovať skejtbordovou šou a záverečným ceremoniálom oceňovania víťazov. Okrem diplomov a vecných cien určených na športovanie pre troch najúspešnejších v každej súťažnej kategórii, vyžrebovaná rodina, ktorá sa kompletne zapojila do športových súťaží, si prevezme výhru v podobe fotoaparátu.

Všetkým zaspieva Karolína Majerníková, predstavia sa cheerleaderky zo súboru Hviezdička, známe z hokejových zápasov v Steel aréne. Ich vystúpenie predznamená príchod hráčov HC Košice. Ako vždy pri podobných stretnutiach, bude chvíľa aj na autogramiádu a deti si s hokejistami budú môcť zahrať vzdušný hokej.

Ukončenie podujatia Rodiny športujú je plánované na šestnástu hodinu.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...