Vyhľadávanie:

Gala Cup 2010

Gala Cup 2010

Volejbalový klub Gala Moldava nad Bodvou organizuje v dňoch 14. - 15. augusta 2010 štvrtý ročník volejbalového turnaja pod názvom Gala Cup 2010. Uskutoční sa v areáli Arena šport centrum, kde budú po dva dni pod vysokou sieťou bojovať mix družstvá (v každom tíme musia byť minimálne dve ženy).

Turnaja sa môžu zúčastniť neregistrovaní amatérski volejbalisti a volejbalistky, medzi ktorých patria aj hráči z jednotlivých družstiev U. S. Steel Košice. Krátku minulosť tohto turnaja zhodnotil jeden z organizátorov, zamestnanec divízneho závodu Radiátory a rúry Branislav Jánoš: "Záujem o náš turnaj z roka na rok rastie a pod vysokou sieťou sa vždy objavujú nové tváre. V prvom ročníku štartovalo 12 družstiev, v druhom ročníku to už bolo 14 a vlani sa turnaja zúčastnilo 19 zmiešaných tímov. V tomto roku sa prihlásilo zatiaľ 18 družstiev z celého Slovenska, ale počet sa určite ešte zvýši. Radi privítame ďalších hráčov z jednotlivých družstiev našej firmy, pre ktorých to bude dobrá generálka na turnaj letnej olympiády.
V roku 2008 skončil mix kolektív z Vysokých pecí na 3. mieste. Vlani vyhrali volejbalisti z Krompách pred družstvom z Popradu a 3. miesto obsadil domáci tím Gala Moldava nad Bodvou. Štartovné na turnaji je symbolické, pre tri najlepšie kolektívy sme pripravili tradičné ceny, poháre a medaily. V tomto roku bol náš turnaj zaradený do projektu Amatérska volejbalová liga Slovenska (AVL SK) a stali sme sa jeho partnerom. Pre štartujúce družstvá vieme zabezpečiť ubytovanie v stanoch alebo v hoteli. Prihlášky a bližšie informácie na tel. čísle 0915 933 609."

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...